OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Κερατσινίου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση του συλλόγου «Ορίζοντα» για τα παιδιά με καρκίνο

Με σεβασμό και χαρά γι αυτούς τους μικρούς ήρωες και τις ηρωίδες της ζωής, ο Δήμος Κερατσινίου συμμετείχε στη δράση που διοργάνωσε στην πόλη, ο σύλλογος «Ορίζοντας» και συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου και 24ου δημοτικού σχολείου Κερατσινίου. Σκοπός ήταν να μπει ένα λιθαράκι στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται όλο αυτό το διάστημα και στη διάδοση του μηνύματος «ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ’».

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πάντοτε με ευαισθησία και αλληλεγγύη επιδιώκει να επικροτεί και να συμμετέχει σε τέτοιες συμβολικές δράσεις, που έχουν ως ορίζοντα την κοινωνική ευαισθητοποίηση για τη δραστική αντιμετώπιση και την εξάλειψη της ασθένειας που ταλαιπωρεί χιλιάδες παιδικές ψυχές.

Μέσω αυτών των σημαντικών πρωτοβουλιών και με τη συμμετοχή όλων, δυναμώνει και διαδίδεται η φωνή των μικρών φίλων που μάχονται για να ζήσουν τα παιδικά χρόνια που τους ανήκουν αλλά και μια μετέπειτα όμορφη ζωή.

Η Δημοτική Αρχή νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει πολύ τους συλλόγους γονέων του 18ου και 24ου δημοτικού σχολείου Κερατσινίου, που έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχει ο Δήμος, ως μια ελάχιστη πράξη συμπαράστασης, σε μια τέτοια κοινωνικά χρήσιμη εκδήλωση.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Η “χρυσή εποχή” του Ελληνικού Κινηματογράφου από την «Εστία Φιλαδελφέων»

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω δημιουργεί Μητρώο Εθελοντών

otavoice

Δ.Β.Β.Β: Αποκαλυπτήρια προτομών των πυροσβεστών Α. Μπόσινα και Π. Σκούρτη

otavoice

Τιμήθηκαν οι ήρωες στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Ωρωπού

otavoice

Δ.Κορινθίων: Αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα

otavoice