OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ραχήλ Μακρή: «Η επικίνδυνη και πραξικοπηματική απόφαση Δημάρχου και συμβούλων του για εγκατάσταση μεταναστών στον Γέρακα, δεν θα περάσει»

Η Υποψήφια Δήμαρχος Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης Ραχήλ Μακρή εξαπέλυσε τα πυρά της στον Δήμο σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την λειτουργία ξενώνα εφήβων μεταναστών ασυνόδευτων στην Δέση Γέρακα.

Η Ραχήλ Μακρή στη σχετική ανακοίνωση της ανέφερε:

“Καταθέσαμε με δικηγόρο αίτημα λήψης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την λειτουργία ξενώνα εφήβων μεταναστών ασυνόδευτων στην Δέση Γέρακα.

Η απαράδεκτη και επικίνδυνη αυτή απόφαση που έλαβαν Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του μαζί με Δημοτικούς Συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, πραξικοπηματικά και ερήμην των πολιτών με στόχο όπως η ίδια προβλέπει να κινούνται ελεύθερα και να φοιτούν στα σχολεία μας, ας ενωθούμε να μην περάσει.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην νομική διαδικασία κατά της απόφασης αυτής με τους ήδη 1500 κατοίκους που έχουν ήδη υπογράψει και να υπογράψει την δήλωση -διαμαρτυρία παρακαλούμε να επικοινωνήσει στα: κιν: 6945951058 Mail: rachelallipoli@gmail.com”.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice