OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Αλυσίδα ειρήνης για την Ουκρανία γύρω από τον Λευκό Πύργο

Μία μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τον Λευκό Πύργο σχημάτισαν οι πολίτες που συμμετείχαν σε συγκέντρωση υπέρ της ειρήνης στην Ουκρανία.

Στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση πού προήλθε από μία πρωτοβουλία τουλάχιστον 150 προσωπικοτήτων της Θεσσαλονίκης, από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, ανταποκρίθηκε πάρα πολύς κόσμος, Ουκρανοί, αλλά και πολλοί Έλληνες, ανάμεσά τους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Μάλιστα σε δηλώσεις του ανέφερε δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου: “Mε αίτημα να μπει ένα τέλος στον πόλεμο και να αποκατασταθεί η ειρήνη στην Ουκρανία, ένωσα τη φωνή μου με τον απλό κόσμο, προσωπικότητες από όλους τους χώρους και αυτοδιοικητικούς, σχηματίζοντας μία ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τον Λευκό Πύργο, που συμβόλιζε την αγκαλιά μας στον χειμαζόμενο ουκρανικό λαό.
Το αντιπολεμικό συλλαλητήριο που έλαβε χώρα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, ήταν ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στους ανθρώπους που τις τελευταίες ημέρες βιώνουν τον εφιάλτη του πολέμου και μια έκκληση προς τους διεθνείς οργανισμούς να τον σταματήσουν”.

Σχετικά Άρθρα

Η δέσμευση Σταϊκούρα στον δήμαρχο Ρόδου για το νέο 12θεσιο Σχολείο Αρχαγγέλου

otavoice

Μενδώνη: «Στο Αιγαίο υπάρχει το 30% του μνημειακού αποθέματος της χώρας»

otavoice

Δήμαρχος Πετρούπολης: Η λαϊκή κινητοποίηση απέτρεψε νέα προσπάθεια έξωσης

otavoice

Χάρης Δούκας: «Θέλουν να βάλουν λουκέτο στους Δήμους- Δεν υποχωρούμε- Θα αντισταθούμε»

otavoice

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Περισσότερες σχολικές καθαρίστριες σε σχέση με πέρυσι

otavoice

ΠΝΑ: Στους Λειψούς ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Γ. Κρητικός

otavoice