OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο 3 έργων για το Δήμο Λαυρεωτικής

Τρία έργα για τον Δήμο Λαυρεωτικής εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 εγκρίθηκε η 1η Τροποποίηση Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων για το Οικονομικό Έτος 2019 και εγκρίθηκαν τρία μεγάλα έργα για το Δήμο Λαυρεωτικής συνολικού προϋπολογισμού 1.933.463€.

Το πρώτο έργο αφορά στη «Μελέτη Κτηματογράφησης – Πολεοδόμησης – Πράξης Εφαρμογής περιοχής Β’ κατοικίας «Βρωμοπούσι ή Καλοπήγαδο» του πρώην Δήμου Κερατέας, στην οποία έχει ολοκληρωθεί η Α’ φάση.

Το δεύτερο έργο αφορά στη «Μελέτη Κτηματογράφησης – Πολεοδόμησης – Πράξης Εφαρμογής περιοχής Β’ κατοικίας «Πόρτο Εννέα» του πρώην Δήμου Κερατέας, στο οποίο έχει υποβληθεί η Α’ φάση.

Το τρίτο κατά σειρά έργο έχει τίτλο «Κτηματογραφική Αποτύπωση – Μελέτη Γεωολογικής Καταλληλότητας – Υδραυλική Μελέτη Ρεμάτων – Περιβαλλοντική Μελέτη Ρεμάτων για την πολεοδόμηση περιοχών παραθεριστικής κατοικίας «Σπηλιαζέζα» και «Αγιασμόθι» του πρώην Δήμου Κερατέας. Στο έργο αυτό έχει ολοκληρωθεί η κτηματογράφηση.

Οι πολεοδομικές μελέτες είναι αναγκαίες για τη σωστή οικιστική ανάπτυξη του Δήμου και απαραίτητες για να λυθεί το πρόβλημα της άναρχης δόμησης και για την αποκατάσταση της λειτουργικής χωροταξίας.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice