OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κάλεσμα Γιάννη Φωστηρόπουλου για τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο στο Παλαιό Φάληρο

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον 10ο επετειακό Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.

Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί αποτελούν την πλέον δημοφιλή διοργάνωση τρεξίματος, η οποία διοργανώνεται για δέκατη χρονιά προκειμένου να προσφέρει σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε έξι διαφορετικές διαδρομές που αγκαλιάζουν τον Φαληρικό Όρμο αλλά και να απολαύσουν την εμπειρία της άθλησης δίπλα στη θάλασσα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω της προνομιακής θέσης στην οποία διεξάγεται ο αγώνας, προσφέρει στους συμμετέχοντές του την ευκαιρία να τρέξουν μια ανάσα από την παράλια ενώ η διοργάνωση επεκτείνεται πέρα από τα δρομικά όρια, αγγίζοντας τους τομείς του πολιτισμού, της υγείας και της κοινωνικής προσφοράς, ανάγοντας τελικά τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο σε ένα πολύπλευρο event.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Κοινωνικής Πολιτικής – Αθλητισμού και  Ευρωπαϊκού Προγραμματισμού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου αλλά και υποψήφιος Δήμαρχος Ιωάννης Φωστηρόπουλος απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες για τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο στο Παλαιό Φάληρο αναφέροντας σχετικά:

“Ο σκοπός της διοργάνωσης παραμένει η μετάδοση του μηνύματος της χαράς του τρεξίματος αλλά και η ευαισθητοποίηση για τα θέματα του διαβήτη και της παχυσαρκίας. Παράλληλα, μέσα από προγράμματα όπως είναι ο αγώνας κοινωνικής προσφοράς για την ενίσχυση των σκοπών του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριότητων «Άλμα», για παιδιά με νοητική στέρηση κι αυτισμό, δίνεται φιλανθρωπική διάσταση στο τρέξιμο.

Με τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, προβάλουμε τουριστικά το Παλαιό Φάληρο.  Η συμμετοχή δρομέων από περισσότερες από 40 χώρες συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος, τόσο με οργανωμένες δομές όπως είναι τα ξενοδοχεία στα όρια του δήμου μας όσο και με ανερχόμενες εναλλακτικές μορφές φιλοξενίας τύπου Air BnB.

Ακόμα, οι πολίτες του κόσμου αναμειγνύονται με τους δημότες μας κι αναδεικνύουν ένα πολυπολιτισμικό προφίλ για το Δήμο μας.

Στην αθλητική μας γιορτή στις 21 Απριλίου να μη λείψει κανείς από κοντά μας”.

Ενημερωθείτε για τον 10ο επετειακό Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice