OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

“Αυτοδιοικητική βόμβα”- Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου ο Διονύσης Μπέλτσος

Την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία του Δήμου Πύργου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο τέως αντιδήμαρχος Διονύσης Μπέλτσος.

Όπως αναφέρει, είναι ώρα ανάληψης ευθυνών και καλεί σε μια νέα ενωτική κίνηση πολιτών, με άξονα την Κοινωνική Αλληλεγγύη, την Διαφάνεια και την Αξιοκρατεία.

Ο Διονύσης Μπέλτσος που είχε μια επιτυχημένη παρουσία ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, με σημαντικό έργο στον τομέα της Ανακύκλωσης, είχε παραιτηθεί από τη θέση του(2017) και επιπλέον από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου που είχε εκλεγεί το 2019, θέλοντας να δείξει το αυτοδιοικητικό τέλμα που είχε περιέλθει ο Δήμος Πύργου από πρόσωπα και νοοτροπίες που έχουν ριζώσει επί σειρά ετών στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Πόλης.

Σήμερα κάνει μια νέα αρχή, μέσα από μια αυτοδιοικητική επανεκκίνηση στοχεύοντας να κινητοποιήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και πολιτικές συναλλαγές.

Η υποψηφιότητα του Διονύση Μπέλτσου που έχει αποσπάσει την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας, μέσα από το έργο και το ήθος που τον διακρίνει, αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω, μιας και ανεβάζει τον πήχη και αποτελεί μια εξέλιξη που θα πρωταγωνιστήσει στην διαμόρφωση του νέου αυτοδιοικητικού σκηνικού στο Δήμο Πύργου.

Στην ανακοίνωση του ο κ. Μπέλτσος αναφέρει:

Αγαπητές συνδημότισες- Αγαπητοί συνδημότες
Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη δημοτικής αρχής θα κληθούμε ΟΛΟΙ μας να αναλάβουμε την ευθύνη για την επιλογή της ομάδας των συμπολιτών που θα ηγηθούν της προσπάθειας αναδιοργάνωσης, ουσιαστικής βελτίωσης της καθημερινότητας και ανάπτυξης του Δήμου μας.
Με ειλικρινή και απεριόριστο σεβασμό στις αγωνίες, προβληματισμούς, κρίσεις και απόψεις σας , σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να τεθώ επικεφαλής μιας ενωτικής κίνησης πολιτών που θα διεκδικήσει τα ηνία του Δήμου μας.
Το όραμά μας συνιστάται από την δοκιμασμένη πρόθεσή μας για ασυμβίβαστους αγώνες και γόνιμες διεκδικήσεις, και όχι από ανεδαφικές υποσχέσεις.
Το όραμά μας θα κριθεί από την αξιοπιστία μας στον δημοκρατικό διάλογο με ΕΣΑΣ με αποκλειστικό γνώμονά μας την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
Το όραμά μας θα επικρατήσει για την δημιουργική αποτελεσματικότητα των προτάσεών μας, ώστε μόλις στα επόμενα χρόνια να ζούμε σε ένα σύγχρονο Δήμο που θα αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες και τις προοπτικές του απαράμιλλου φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντός μας .
Σας καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ να συμμετέχετε στην προσπάθειά μας να ανασυστήσουμε το Δήμο μας σε πρωτεύουσα δύναμη και θελκτικό προορισμό. Σ’ αυτό το αποφασιστικό προσκλητήριο για το μέλλον μας ,ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ .
Πιστεύοντας ότι το αναστάσιμο μήνυμα του Κυρίου θα φέρει την ειρήνη , εύχομαι υγεία ,φώτιση και ευτυχία σε όλους.
Με εκτίμηση
Μπέλτσος Διονύσιος του Ιωάννη,
Διπλωματούχος Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός

Σχετικά Άρθρα

Πάνω από 50 ρουκέτες έριξε η Χεζμπολάχ στο Βόρειο Ισραήλ

otavoice

Δ.Ναυπλιέων: Ψήφισμα για την αξιοποίηση της Καραθώνας

otavoice

Η ΔΕΥΑ Κω ανάθεσε μελέτη για τους υδατικούς πόρους

otavoice

Δ. Λουκάς: ❝Σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Λαυρεωτικής❞

otavoice

Από 26/8 ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης

otavoice

Ο Δήμος Κορινθίων αλλάζει τα πάντα στις αθλητικές υποδομές

otavoice