OTA VOICE
Απόψεις

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ: Ας το δούμε και διαφορετικά επειδή δεν πέσαμε με αλεξίπτωτο στον χώρο

Γράφει ο Βασίλης Περδικίδης

Mε πολύ θλίψη διαπίστωσα να εκφράζονται παράπονα για συγκεκριμένη απόφαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Η νέα διοίκηση αποφάσισε να πληρώνουν όλοι το αντίτιμο το οποίο είναι ως γνωστόν το φθηνότερο παγκοσμίως, πλην των μελών της ΛΑΜΣ οι οποίοι καταθέτουν το ήμισυ της αξίας χρήσης του Αυτοκινητοδρομίου. Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκαν τρεις νεαροί αγωνιζόμενοι και αξίωσαν επειδή συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα να μην πληρώσουν χρήση πίστας στις Σέρρες.

Επειδή διάβασα και γνωστούς δημοσιογράφους του ειδικού τύπου, όλοι μπορούν να έχουν άποψη η οποία διαφέρει ανάλογα με την οπτική γωνία που βλέπει ο καθένας το θέμα.

Οι τρεις νεαροί που ήθελαν να μην πληρώσουν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΝΑΙ είναι αστέρια αλλά ανήκουν σε κάποιο σωματείο ή κάποια λέσχη. Κανένα σωματείο δεν επικοινώνησε με το Αυτοκινητοδρόμιο ή με την ΛΑΜΣ για να αιτηθούν δωρεάν χρήση πίστας ή να θέσουν την αξίωση τους προς το Δ.Σ του Αυτοκινητοδρομίου. Γνωρίζω πολλούς αθλητές που εγγράφονται στην Λ.Α.Μ.Σ.για να χρησιμοποιούν με λιγότερα χρήματα το Αυτοκινητοδρόμιο.

Αλλά ας το δούμε και διαφορετικά επειδή δεν πέσαμε με αλεξίπτωτο στον χώρο ,οι Σέρρες είχαν δύο πρωταθλητές Ελλάδος στο ΚΑΡΤ και αγωνιζόταν και στο αναβαθμισμένο πρωτάθλημα Ιταλίας . Είχαν ποτέ διαφορετική αντιμετώπιση από τους άλλους αθλητές; Και ο Αραμπατζής και ο Κοτέογλου πριν δεκατέσσερα-και δώδεκα χρόνια αντιστοιχία πλήρωναν κανονικά τις προπονήσεις στις πίστες των Αθηνών της Θεσσαλονίκης και όπου διεξαγόταν τον Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στην Ιταλία που έτρεχαν πλήρωναν 70 ευρώ για χρήση πίστας ΚΑΡΤ και 700 ευρώ για ΔΥΟ ΩΡΕΣ χρήση Αυτοκινητοδρομίου και ζητάει το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών σήμερα 70 ευρώ για όλη την ημέρα και ξαφνικά εμφανίστηκαν πληκτρολόγια να γράφουν ότι στις Σέρρες κόβουν τα φτερά των αυριανών πρωταθλητών; Γνωρίζω τις οικογένειες και ομολογώ ότι έχουν προσφέρει ήδη αρκετά στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και προσωπικά πιστεύω ότι κανείς δεν έχει παράπονο από το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών αφού οι επισκέψεις τους είναι συνεχείς τα τελευταία 20 χρόνια.

Τελειώνοντας θα διαφωνήσω με την άποψη <<ότι καλό γίνεται αποσύρεται>> γιατί πρώτον δεν υπάρχει καμία απόφαση που επικαλούνται κάποιοι κύκλοι και δεύτερον αν είναι καλό να μην πληρώνουν, έρθουν για προπόνηση και δουν τα χόρτα ενάμιση μέτρο ώστε να ψάχνουμε να βρούμε που είναι η μηχανή γιατί δεν πληρώθηκε ο εργολάβος που κουρεύει ή οι αμμοπαγίδες γίνουν γκαζόν θα την περάσουν γενεές δεκατέσσερεις την διοίκηση του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.

Σχετικά Άρθρα

Ολοκλήρωση των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης, για την στήριξη των Κτηνοτρόφων

otavoice

Η απόχη και η αποχή, του Γιάννη Γκουντιού

otavoice

Ελίζα Βόζεμπεργκ: “Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να υπηρετήσω τα εθνικά μας συμφέροντα”

otavoice

Η Ελλάδα γερνάει και δεν γεννάει

otavoice

Μ. Βελεγράκης: Η Αυτοδιοίκηση ως θεσμός πολιτικο – διοικητικός

otavoice

«Η ευρωπαϊκή “ψήφος” ενός 100% ευρωπαϊκού κόμματος»

otavoice