OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κύπελλο Ελλάδας: Σκέψεις για τελικό στο Κατάρ!

Με τους πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος να είναι προγραμματισμένοι για την προσεχή Τετάρτη (3/4), μάλλον δεν είναι λίγοι αυτοί στα θεσμικά όργανα που… προσεύχονται να γίνει κάποια έκπληξη και τουλάχιστον ένας από τους ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ να μην καταφέρει να πάει στον τελικό.

Βάσει όλων των πληροφοριών των τελευταίων εβδομάδων, και στις δύο ομάδες φοβούνται πολύ την περίπτωση να βρεθούν πάλι αντιμέτωποι στον τελικό. Ακόμη περισσότερο το φοβάται η υπό επιτήρηση ΕΠΟ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, από πλευράς ομοσπονδίας, η σκέψη που είχε γίνει γνωστή από τα ρεπορτάζ πριν μερικές εβδομάδες για τελικό στο εξωτερικό, δεν έχει εγκαταλειφθεί.

Μάλιστα, η πιο πρόσφατη σκέψη που έχει δοκιμαστεί για το κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει πράξη, είναι η διεξαγωγή του τελικού στο Κατάρ, σε περίπτωση που είναι τελικά ανάμεσα στους δύο δικεφάλους!

Προφανώς η σκέψη αυτή έγινε επειδή το Κατάρ έχει δημιουργήσει μια παράδοση διεξαγωγής τέτοιων αγώνων που αφορούν ακόμη και μη ασιατικές ομοσπονδίες.

Για παράδειγμα έγινε τώρα το αφρικανικό Super Cup, ενώ προγραμματισμένο είναι και το Super Cup της Τυνησίας. Έχει ενδιαφέρον μάλιστα αυτό, γιατί έχει ήδη αναβληθεί, επειδή οι ομάδες που το διεκδικούν, διαφωνούν για τους διαιτητές.

Το Κατάρ έχει παράδοση στο να διοργανώνει τέτοια ματς, ακόμη και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την κατάθεση και αποδοχή ανάλογου αιτήματος.

Παρασκηνιακές επαφές, λοιπόν, έχουν γίνει στο υψηλότερο επίπεδο ανάμεσα στις ομοσπονδίες, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει το ζήτημα και με τα σημερινά δεδομένα, φαίνεται δύσκολο.

Σχετικά Άρθρα

Με απόφαση της ισραηλινής Κνεσέτ, «απαγορεύεται» η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους

otavoice

Έξι νεκροί στο νότιο Λίβανο από Ισραηλινή επιδρομή

otavoice

Μαζική κατάρρευση ψηφιακών συστημάτων στην Αυστραλία

otavoice

Σε κατάσταση μέγιστης επιφυλακής κήρυξε το Τελ Αβίβ ο δήμαρχός του

otavoice

Τραμπ: «Είχα τον Θεό με το μέρος μου – Θα είμαι πρόεδρος για όλη την Αμερική, όχι τη μισή»

otavoice

Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ: Σύναψη συμφωνίας με τη Χαμάς τώρα, θα ήταν χαστούκι για τον Τραμπ και νίκη για τον Μπάιντεν

otavoice