OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ψηφίζουν σήμερα για το όνομα :«ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» ή «Κίνημα Αλλαγής»;

«ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής»  ή «Κίνημα Αλλαγής»; Αυτό είναι το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν σήμερα τα μέλη του κόμματος, ενώ στις κάλπες που έχουν στηθεί μπορούν παραλλάληλα να ψηφίσουν για την εκλογή των εκπροσώπων των νομαρχιακών επιτροπών.

Στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στήθηκαν ξανά κάλπες για το όνομα αλλά και για την εκλογή των εκπροσώπων των νομαρχιακών. Από τις 7 το πρωί μπορούν να προσέρχονται τα μέλη για να ψηφίσουν για τους εκπροσώπους των νομαρχιακών αλλά και για να αποφασίσουν για το όνομα του κόμματος.

Οι προτάσεις της Χαριλάου Τρικούπη είναι δύο: Είτε να διατηρηθεί το «Κίνημα Αλλαγής» ή να μετονομαστεί σε «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» με σήμα τον ιστορικό πράσινο ήλιο, σε μια συμβολική κίνηση που σηματοδοτεί το παρελθόν και την περίοδο που το κόμμα πρωταγωνιστούσε πολιτικά στη χώρα.

Ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης που η επιστροφή του ονόματος ΠΑΣΟΚ ήταν κεντρική προεκλογική δέσμευση του θα ψηφίσει στις 11 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας.

Οι εκτιμήσεις στελεχών του κόμματος είναι ότι θα επικρατήσει η ονομασία «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» και με συντριπτική διαφορά. Σημειώνεται ότι οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 7 το απόγευμα, ενώ κάλπη θα βρίσκεται και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50.

Σχετικά Άρθρα

Ιράν: Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραϊσί συνετρίβη λόγω «δυσχερών καιρικών συνθηκών»

otavoice

Χαμηλότερο τζίρο από το 2023 οι εμπορικές επιχειρήσεις στις θερινές εκπτώσεις

otavoice

Πιο προβλέψιμη η Καμάλα Χάρις από τον Τραμπ εκτιμά η Ρωσία

otavoice

Σεισμός στη Γερμανία: Πρωτιά στη Θουριγγία για το ακροδεξιό AfD – Δεύτερο στη Σαξονία

otavoice

Μικρή μείωση στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ σε σχέση με τον Αύγουστο

otavoice

Π. Γερουλάνος: «Μπορώ να διασφαλίσω την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, δεν με κρατάει κανένας»

otavoice