OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αυτοδιοικητικός καφές Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα – Αποστάσεις από διεκδικητές για Δήμο Θεσσαλονίκης

Στο περιθώριο του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και να πιούν ένα καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρουσία πολλών στελεχών ενώ σε δηλώσεις του πήρε αποστάσεις για την εικόνα που παρουσιάζεται με πολυάριθμους διεκδικητές για τον Δήμο Θεσσαλονίκης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα επιλέξει η κοινωνία.

Σε διπλανό τραπέζι κάθισαν άλλα γαλάζια στελέχη, όπως ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Νίκος Ταχιάος, ο Λεωνίδας Φάκας, ο Στράτος Σιμόπουλος και ο Φάνης Παπάς. Σε άλλο τραπέζι ήπιαν καφέ ο Θόδωρος Καράογλου, Χρήστος Κοσκινάς και Άννα Ευθυμίου, οι οποίοι χαιρέτισαν τον κ.Μητσοτάκη.
Νωρίτερα πάντως από τον Αγ.Δημήτριο, όπου παρέστη στη δοξολογία, ο κ.Μητσοτάκης άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα δοθεί επίσημο χρίσμα από τη ΝΔ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης μετά και την τροπή που πήρε η πρόταση προς τον κ.Καϊτεζίδη.

Πάντως, όταν κλήθηκε από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο επί διοίκησης Παπαγεωργόπουλου, Λάκη Ιωαννίδη να δει τους υποψήφιους δημάρχους και ενώ στο σημείο βρίσκονταν οι κκ Ορφανός και Αηδονόπουλος ο κ.Μητσοτάκης τόνισε: “Είναι πολλοί; Υπάρχει μια πανσπερμία υποψηφίων. Η πόλη θα αποφασίσει γι αυτά”.

Το παρασκήνιο λέει ότι η παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ίσως συμβάλλει στη λείανση των αντιθέσεων που υπάρχουν, έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα με το ποιο πρόσωπο θα ηγηθεί στη προσπάθεια ο Δήμος Θεσσαλονίκης να περάσει στα χέρια της κεντροδεξιάς παράταξης.

Σχετικά Άρθρα

Κόντρα Μπέου- Κουρέτα για τα νεκρά ψάρια – Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

otavoice

Κοινό μέτωπο ΠΕΔ ΣτΕ και Δήμου Χαλκιδέων, κατά της εγκατάστασης ιδιωτικής Μ.Ε.Α στην Αυλίδα

otavoice

Δ. Ιωαννιτών: Συνεδρίασε η αστική ομάδα εργασίας για το προσφυγικό

otavoice

Δ. Νοτίου Πηλίου: Aυτοψία στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές από Κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α.

otavoice

Δήμαρχος Χαλκηδόνος: “Στηρίζουμε τον πολιτισμό του τόπου μας”

otavoice

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 54 σχολικών καθαριστριών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

otavoice