OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Εποικοδομητικές συναντήσεις Δημάρχου Εορδαίας στην Αθήνα

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης μαζί με τους Δημάρχους Κοζάνης και Αμυνταίου, είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.) κ. Μπουλαξή.

Κύριος στόχος ήταν η προτεραιότητα των λιγνιτικών μονάδων που δίνουν τηλεθέρμανση στην ένταξή τους στο σύστημα. Στη συνέχεια, υπήρξε σύσκεψη  για το ίδιο θέμα στα Γραφεία του ΑΔΜΗΕ.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων ο Δήμαρχος Εορδαίας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Υπήρξαν ιδιαίτερα εποικοδομητικές συζητήσεις, αναλύσαμε τους λόγους για τους οποίους οι Μονάδες που δίνουν Τηλεθέρμανση στις Πόλεις μας , πρέπει να προτάσσονται στο σύστημα. Όμως πέρα από την πρόθεση του Προέδρου της ΡΑΕ και των Κυβερνητικών στελεχών να βοηθήσουν , πρέπει να υπάρξουν και οι ανάλογες προϋποθέσεις, καθώς οι όροι χαρακτηρισμού αυτών των Μονάδων συμπαραγωγής υψηλής απόδοσης είναι συγκεκριμένες και πρέπει να πληρούνται , δεδομένου ότι υπάγονται στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο από όπου και ελέγχονται». Ο κ. Ζαμανίδης επανέλαβε την προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής , που είναι η διασφάλιση της συνεχούς λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς , μέχρι τη σύνδεση με τη Μονάδα 5.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Εορδαίας: Συστάσεις σε κτηνοτρόφους για την προφύλαξη από την πανώλη

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Συνεχίζεται εντατικά η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι ο πυρήνας της υγιούς επιχειρηματικότητας»

otavoice

Ψηφιακός Ταχυδρόμος στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

otavoice

Ξεκίνησε το πολιτιστικό καλοκαίρι που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας

otavoice

Δ.Κω: Πρόσληψη προσωπικού καθαρισμού σχολικών μονάδων

otavoice