OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εορδαία: Αντιπαράθεση Πλακεντά Τερζοπούλου- “Μην μας κουνάτε εσείς το δάκτυλο για δοσοληψίες”

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά και της επικεφαλή της αντιπολίτευσης Αθηνάς Τερζοπούλου. Σε έντονους τόνους ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, απάντησε στις επικρίσεις και στις μομφές της κ. Τερζοπούλου με αφορμή τις γνωστές υποθέσεις με τις αναθέσεις μέσω σχολικών επιτροπών.  Η Αθηνά Τερζοπούλου, αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν υπάρχει πολιτική βούληση στο δήμο να απαντήσει στην υπόθεση ή αν απειλείται από κάτι.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς απάντησε σε υψηλούς τόνους στην κ. Τερζοπούλου αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Αναφερθήκατε σε δοσοληψίες και συναλλαγές. Λέτε ότι ο δήμαρχος δεν έκανε κάτι. Η υποχρέωση του δημάρχου ήταν να στείλει όλα τα καταγγελλόμενα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Λέτε ότι θα έπρεπε να έχει καταργήσει ο δήμαρχος τους δύο αντιδημάρχους που ο ίδιος όρισε. Δεν ψάξατε να δείτε όμως. Νωρίτερα από 6 μήνες δεν μπορεί ο δήμαρχος (σ.σ. εννοεί να τους καταργήσει). Όρισα αντιδημάρχους στις 9/1. Σημαίνει ότι αν θέλω να το κάνω από τις 9/7 και μετά. Αν θέλετε να σας απαντήσω, αν είχα τη δυνατότητα να το κάνω, αν δεν υπήρχε το 6μηνο, ΝΑΙ θα το έκανα για λόγους ηθικούς. Θα τους έλεγα να μείνουν στην άκρη μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Μη μας κουνάτε το δάχτυλο εσείς…Μη μας κουνάτε το δάκτυλο για δοσοληψίες και συναλλαγές . Δοσοληψίες και συναλλαγές με αυτούς που σας στείλαν όπως λέτε στο διάολο, άλλος είχε στο γραφείο του. Για τα περεταίρω θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα”.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας  απάντησε και για τα έργα του ΕΣΠΑ, τονίζοντας πως λέει πράγματα που δεν ισχύουν, πως έχει κακή ενημέρωση και πως “η δημοτική αρχή δεν φοβάται το ψέμα”, λέγοντας της ότι “είναι μαλωμένη με την αλήθεια”, με τον κ. Τερζοπούλου να τον κατηγορεί για “ασάφειες”.

 

Πηγή e-ptolemeos.gr

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice