OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πιέτρης: Η Κόρινθος κερδίζει διεθνή προβολή και κάνει βήματα ανάπτυξης

Σημείο συνάντησης με διεθνή ακτινοβολία ο Δήμος Κορινθίων.

Ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Τουρισμού , Τιμολέων Πιέτρης αναφέρθηκε στην διοργάνωση του ευρωπαϊκού προγράμματος “Loop” με την υποστήριξη του δήμου, το οποίο ενισχύει την εξωστρέφεια, κερδίζοντας διεθνή προβολή και αποτελεί παράλληλα εργαλείο ανάπτυξης για την περιοχή.

Σε δήλωση του ο κ. Πιέτρης αναφέρει:

Τιμή μας να καλωσορίσουμε το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Loop”, το οποίο υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής), σε συνεργασία με άλλα 6 πανεπιστήμια, 3 υπουργεία και 4 ερευνητικούς οργανισμούς από 7 Ε «Ορισμένες χώρες συνολικά (Πορτογαλία, Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Σλοβενία και Κροατία).

Εκτός από την προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας, θεωρούμε και τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες εξαιρετικά σημαντικές στην εκπαιδευτική στρατηγική και ανάπτυξη της πόλης μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι η παρέμβαση της πόλης μας στην εκπαίδευση είναι ως εκ τούτου μια απόφαση άκρως στρατηγικής, γιατί είναι ένα πολιτικό ζήτημα που συνδέεται με άλλα οικονομικά ζητήματα και την αναζωογόνηση των κοινοτήτων.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice

Αποκατάστασή του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεντέλης ανακοίνωσε ο Yπουργός Yποδομων

otavoice

Ο Δήμος Κηφισιάς δίπλα στους «ήρωες» της φωτιάς και στους όμορους Δήμους

otavoice

Δ.Ωρωπού: Εκστρατεία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους

otavoice

Π.Β.Α: Ένταξη προγραμμάτων στο νέο ΕΣΠΑ

otavoice