OTA VOICE
Ειδήσεις Ροή Ειδήσεων Γενική

Πυρκαγιές σε Κάρυστο, Χάβαρι Ηλείας και Παιανία

Πυρκαγιές έχουν εκδηλωθεί στο Χάβαρι Ηλείας, στον Κάμπο Καρύστου Ευβοίας και στην Παιανία Αττικής.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση οι πυρκαγιές φαίνεται να έχουν αντιμετωπιστεί και να έχουν τεθεί υπό μερικό έλεγχο, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης τους.

Στην Παιανία Αττικής, η φωτιά εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση επί της οδού Αμπελώνος. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και εθελοντές και υδροφόρες του Δήμου. Στο έργο κατάσβεσης επιχειρούν 20 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα, 7 οχήματα και από αέρα εκτελούν ρίψεις νερού 2 αεροσκάφη.

Σε αγροτοδασική έκταση εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Χάβαρι Ηλείας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες δυνάμεις από Αμαλιάδα και Λεχαινά καθώς εναέρια μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες κινδύνευσαν οι εγκαταστάσεις τυροκομικής επιχείρησης.

Επίσης σε χαμηλή βλάστηση ξέσπασε φωτιά στην περιοχή Κάμπος Καρύστου Ευβοίας και κινητοποιήθηκαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις. Επιχειρούν 28 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα, 8 οχήματα και από αέρα εκτελούν ρίψεις νερού 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Στην κατάσβεση συνδράμουν υδροφόρες των ΟΤΑ.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία oι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή ανησυχούν ιδιαιτέρα και στόχος είναι η άμεση αντιμετώπιση της φωτιάς προκειμένου να μην επεκταθεί.

 

Σχετικά Άρθρα

ΕΟΔΥ: Σε καθεστώς υγειονομικής επιτήρησης η Ηλεία

otavoice

Τουρκία: Μάχη με τις φλόγες για δεύτερη νύχτα στo Κορδελιό – «Κοκκίνησε» ο ουρανός στη Σμύρνη

otavoice

Διπλωματική πίεση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα – Οχι της Χαμάς στην πρόταση των ΗΠΑ

otavoice

Μεγάλη πυρκαγιά στον Παλαμπά Θεσπρωτίας – Εκκένωση του χωριού

otavoice

Unicef – ΠΟΥ: Αίτημα κατάπαυσης πυρός για τον εμβολιασμό 640.000 παιδιών στη Γάζα

otavoice

Τουρκική Εθνοσυνέλευση – Άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών (video)

otavoice