OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γιασημάκης: Ο Αρχιεπίσκοπος είναι πολύτιμος συμπαραστάτης και μεγάλο στήριγμα του Ωρωπού

“Είναι πραγματικά κάποιες μέρες που με κάνουν να νοιώθω περήφανος που υπηρετώ τον τόπο μου, αλλά και τεράστια ευγνωμοσύνη απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που συνεχώς στηρίζουν τον αγώνα για την ανάπτυξη της περιοχής και του Δήμου μας. Μια τέτοια ήταν σίγουρα η χθεσινή.”

Αυτό αναφέρει σε δήλωση του ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης που παραυρέθηκε μετά από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου στην τελετή έναρξης της κατασκηνωτικής περιόδου, της Κατασκήνωσης της Αρχιεπισκοπής στο Ασπροχώρι Αυλώνα.

Μετά τον αγιασμό και παρουσία του Υπουργού Υγείας Θανάση Πλεύρη, της Υφυπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα και της  Υποδιοικήτριας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιαννούλας Νταβώνη,  ο Μακαριώτατος Αρχιεπισκοπος ανακοίνωσε την δημιουργία εντός του χώρου της Κατασκήνωσης ενός  Πολυιατρειου που θα μπορεί να εξυπηρετεί όλους τους πολίτες του Δήμου Ωρωπού.

Ο κ. Γιασημάκης επισήμανε ότι πρόκειται για  μια πραγματικά εκπληκτική πρωτοβουλία, που έρχεται να συμπληρώσει το έργο του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου και του Πολυιατρείου Ωρωπού, και να δώσει ακόμα μια αξιόπιστη και απαραίτητη λύση για τους πολίτες του Δήμου μας.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο για όσα κάνει για τον τόπο μας.
Είναι πολύτιμος συμπαραστάτης και μεγάλο στήριγμα σε ό,τι του έχουμε ζητήσει για τους συμπολίτες μας, λέει ο δήμαρχος και καταλήγει:

 Με τέτοιους συνοδοιπόρους δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Ωρωπού να μην προχωρά μπροστά κάθε μέρα και να μην κερδίζει τα στοιχήματα σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας.

Σχετικά Άρθρα

Πάνω από 50 ρουκέτες έριξε η Χεζμπολάχ στο Βόρειο Ισραήλ

otavoice

Δ.Ναυπλιέων: Ψήφισμα για την αξιοποίηση της Καραθώνας

otavoice

Η ΔΕΥΑ Κω ανάθεσε μελέτη για τους υδατικούς πόρους

otavoice

Δ. Λουκάς: ❝Σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Λαυρεωτικής❞

otavoice

Από 26/8 ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης

otavoice

Ο Δήμος Κορινθίων αλλάζει τα πάντα στις αθλητικές υποδομές

otavoice