OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Βρετανία: Πιέσεις για ψηφοφορία για πρόταση μομφής κατά του Τζόνσον

Μια ψηφοφορία για πρόταση μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον ενδέχεται να ξεκινήσει το νωρίτερο σήμερα το βράδυ, δήλωσε ο δημοσιογράφος του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου Sky, ο Τομ Λάρκιν, με ανάρτηση στο Twitter, επικαλούμενος ένα μέλος της Επιτροπής του 1922 που επιβλέπει τέτοιες ψηφοφορίες.

Ο Λάρκιν τόνισε ότι οι κανόνες της Επιτροπής, που επί του παρόντος δίνουν στον Τζόνσον ασυλία μέχρι το επόμενο έτος από μια ψηφοφορία για πρόταση μορφής, πιθανότατα θα αλλάξουν σήμερα το απόγευμα.

Οι βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος Κρις Σκίντμορ και Τομ Χαντ υπέβαλαν σήμερα επιστολή στην Επιτροπή 1922 του κόμματός τους, με την οποία ζητούν τη διεξαγωγή ψηφοφορίας για πρόταση μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον,

 «Θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τη θητεία που μου ανατέθηκε», δήλωσε βρετανός πρωθυπουργός στη διάρκεια της εβδομαδιαίας συνεδρίασης των ερωτήσεων στο κοινοβούλιο, που ήταν ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη. «Η δουλειά ενός πρωθυπουργού σε δύσκολες συνθήκες, όταν του έχει ανατεθεί μια κολοσσιαία εντολή, είναι να συνεχίσει και αυτό είναι που θα κάνω», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Πάνω από 50 ρουκέτες έριξε η Χεζμπολάχ στο Βόρειο Ισραήλ

otavoice

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς κατηγορία κινδύνου 4 για σήμερα

otavoice

Λίβανος: Τουλάχιστον εννέα νεκροί μετά από αεροπορική επίθεση του Ισραήλ

otavoice

Ουκρανία: Κατάρριψη 14 ρωσικών drones – Το Κίεβο χρησιμοποιεί δυτικούς πυραύλους καταγγέλλει η Ρωσία

otavoice

ΕΟΔΥ: Σε καθεστώς υγειονομικής επιτήρησης η Ηλεία

otavoice

Τουρκία: Μάχη με τις φλόγες για τρίτη μέρα στο Κορδελιό της Σμύρνης

otavoice