OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Τρίπολης: “Με συνετή διαχείριση προσπαθούμε μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις παντού”

Την τοπική κοινότητα Ζευγολατιού επισκέφθηκε, την Παρασκευή (8/7), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Παπαδάτο.

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της παιδικής χαράς στο Ζευγολατιό. «Μετά από την μεγάλη περυσινή παρέμβαση με 14 παιδικές χαρές στην Τρίπολη και σε κάποια χωριά, συνεχίζουμε φέτος με το Παρθένι και το Ζευγολατιό. Και να ανακοινώσω ότι ακολουθούν το Λεβίδι, η μεγάλη παιδική χαρά δίπλα στο σχολείο, στο Ελαιοχώρι και η μεγάλη παιδική χαρά στην οδό Μαινάλου, όπου θα ανακατασκευαστεί πλήρως.

Για εμάς τα χωριά και η πόλη έχουν ακριβώς την ίδια βαρύτητα. Αυτά τα τρία χρόνια που είμαστε στη διοίκηση του δήμου το έχουμε αποδείξει με παρεμβάσεις και έργα.

Το Ζευγολατιό είναι ένα μεγάλο χωριό με πολλά παιδιά και ήταν κρίμα τα μικρά παιδάκια να μην μπορούν να παίξουν σε μια σύγχρονη και πιστοποιημένη παιδική χαρά.

Θα συνεχίσουμε μέσα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατότητων του δήμου. Με συνετή διαχείριση προσπαθούμε να κάνουμε μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις παντού.

Σύντομα, θα έχουμε να πούμε αρκετά πράγματα το επόμενο διάστημα και για νέους χώρους άθλησης, χθες παρουσιάσαμε το νέο σκοπευτήριο.»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζευγολατιού, κ. Κώστας Ντορόπουλος, είπε ότι «είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε μια σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά. Είναι πάνω από 30-35 παιδάκια στα οποία δίνουμε χαρά και χαμόγελο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη δημοτική αρχή με την οποία έχουμε μια ειλικρινή συνεργασία και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Τζιούμη. Ήταν από τις πρώτες του δεσμεύσεις στο χωριό μας η υλοποίηση αυτού του έργου.

Είμαστε σε συνεργασία με τον Δήμαρχο να ολοκληρωθεί η αγροτική μας οδοποιία».

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice