OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Φαρμάκης για κλείσιμο σχολών: “Είναι λάθος, δεν τα παρατάμε, γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας”

Απάντηση για την κριτική που δέχεται για την κατάργηση πανεπιστημιακών σχολών, έδωσε μέσω  ανάρτησης του ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ξεκαθαρίζει ότι η απόφαση του Πανεπιστημίου Πατρών να κλείσει σχολές σε Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία και Αίγιο είναι λανθασμένη και δυσμενή.  “Δεν τα παρατάμε, γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας”, είναι το μήνυμα που στέλνει και υπενθυμίζει στους επικριτές ότι στο παρελθόν δεν είπαν ούτε “κιχ” σε ανάλογες πολιτικές.

“Με τις δικές μας δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση, δρομολογώντας με τη συνδρομή ισχυρών «συμμάχων» τη δημιουργία νέων επαγγελματικών σχολών”, επισημαίνει ο κ. Φαρμάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση Φαρμάκη:

🔷Ο Μενέλαος Λουντέμης έγραψε: «Όλοι χρωστάμε κάπου ένα σ’ αγαπώ και μια συγνώμη».
Κάποιοι το «σ’ αγαπώ» το λένε κάθε μέρα στον καθρέφτη τους και τη «συγγνώμη» για τα λάθη και τις παραλείψεις τους, δεν την είπανε ποτέ.
Γιατί η τακτική τους ήταν πάντοτε «κρύψου στα δύσκολα και εμφανίσου στα εύκολα, χρέωσε στους άλλους το κακό και στον εαυτό σου μόνο το καλό».
🔶Αυτοί, λοιπόν, που δεν είπαν ούτε «κιχ» στην καταστροφική… απορρύθμιση Γαβρόγλου και επιδιώκουν να μας χρεώσουν τώρα μία αναδιάταξη τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών, που πολλές φορές έχουμε χαρακτηρίσει λανθασμένη και δυσμενή, με τον πλέον δημόσιο και ευθύ τρόπο, ακόμα και ενώπιον του ίδιου του πρωθυπουργού, εξακολουθούν να πιστεύουν πως οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας είναι «λωτοφάγοι».
👉Εμείς, πάντοτε θα είμαστε υπέρ ενός μεγάλου και εξακτινωμένου Πανεπιστημίου. Πάντοτε θα στεκόμαστε στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης των δικαίων του τόπου μας. Και δεν μένουμε μόνο στη διεκδίκηση… Με τις δικές μας δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση, δρομολογώντας με τη συνδρομή ισχυρών «συμμάχων» τη δημιουργία νέων επαγγελματικών σχολών.
👉Εμείς, ούτε κρυβόμαστε, ούτε ευχόμαστε.
Μαχόμαστε και δουλεύουμε. Μερικές φορές πετυχαίνουμε, μερικές όχι, ιδίως όταν δεν είναι όλα στο χέρι μας. Αλλά δεν τα παρατάμε, γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας
☑Αυτή είναι η διαφορά μας με εκείνους που ποτέ δεν διάβασαν Λουντέμη…

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice