OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Αμαρουσίου: Πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους

Ο Δήμος Αμαρουσίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μέσω του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υλοποιεί πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους-μέλη του ΚΑΠΗ με την πλήρη κάλυψη των εξόδων μεταφοράς τους, καθώς και το κριτήριο συμμετοχής στο πρόγραμμα, για ζεύγος τα 16.000,00 € ανώτατο όριο εισοδήματος και για  μεμονωμένα άτομα 12.000,00 €, προσκομίζοντας το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας.

Ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης ανακοινώνει πως το 1ο δεκαήμερο θα πραγματοποιηθεί από 18/7 έως 29/7 και το 2ο δεκαήμερο από 1/8 έως 12/8

Θα γίνουν δύο 10ημερες αποστολές τον μήνα Ιούλιο και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας covid 19.

Επίσης το Τμήμα Προστασίας Ηλικιωμένων – Κ.Α.Π.Η. του Ν.Π., υλοποιεί τα τελευταία τριάντα χρόνια, πρόγραμμα οκταήμερων ιαματικών λουτρών στην Αιδηψό για τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Η συγκεκριμένη δράση δεν υλοποιήθηκε τα τελευταία δύο έτη, λόγω των έκτακτων συνθηκών και των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και της συνεπακόλουθης παύσης λειτουργίας των Κ.Α.Π.Η. στην Ελλάδα.

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α εγκρίθηκε η κάλυψη εξόδων μεταφοράς μελών ΚΑΠΗ (πούλμαν-καράβι), για ιαματικά λουτρά για τέσσερις 8ημερες αποστολές, τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας covid 19.

Οι αποστολές για τις οχταήμερες καλοκαιρινές διακοπές στην Αιδηψό είναι οι εξής:

1η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  έως 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

2η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  έως 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

3η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  έως  07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

4η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  έως 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice