OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Λαρισαίων: Αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης κορασίδων

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης κορασίδων Κ16 (Fina Youth Women (U16) Water Polo World Championship), το οποίο θα διεξαχθεί στη Λάρισα από τις 21 έως τις 28 Αυγούστου, με τη συμμετοχή 13 εθνικών ομάδων, περιλαμβανομένης και της Εθνικής Ελλάδος.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ανοικτο δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, το οποίο μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις του Δήμου Λαρισαίων, αναδεικνύεται σε μια σπουδαία αθλητική υποδομή υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, που μπορεί να φιλοξενήσει διεθνείς διοργανώσεις.
Στο κολυμβητήριο , το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνται παρεμβάσεις και εργασίες, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη διοργάνωση.
Αυτοψία στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου , πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο Γενικός Διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιάννης Γιαννουρής, παρόντος του αντιπεριφερειάρχη Βασ. Πινακά, των αντιδημάρχων Θ. Αδαμόπουλου και Μιχ. Αναστασίου, του προέδρου της ΔΗΚΕΛ Βαγ. Μόρα και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Λαρισαίων.
Ο Απ. Καλογιάννης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των έργων και των παρεμβάσεων στο Κολυμβητήριο, ενώ ο κ. Γιαννουρής δηλωσε εντυπωσιασμένος από την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων, ευχαριστώντας τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη για την αποτελεσματική συνεργασία.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice