OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Λήμνου: Πρόσκληση αποστολής προτάσεων για την ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας 2022

O Δήμος Λήμνου συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022» με θέμα «Καλύτερες συνδέσεις» και σύνθημα «Συνδυάζω Μετακινούμαι», η οποία έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.
Πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στις 20 – 26 Σεπτεμβρίου και αφορά σε δράσεις που υλοποιούνται κατά το ευρύτερο χρονικό διάστημα από τις 18 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου.
Το ΚΕΠ Υγείας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην παραπάνω εβδομάδα, θα αναλάβει στοχευμένες δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας και της ποιότητας ζωής.
Οι δράσεις μπορούν να περιλαμβάνουν βιωματικά εργαστήρια, ενημερωτικές ημερίδες, αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, διαγωνισμούς, αθλητικές δράσεις κ.ά. καθώς και οτιδήποτε επιπλέον θα μπορούσε να συμβάλει στην ενημέρωση των δημοτών.
Η προθεσμία κατάθεσης των προτάσεων ξεκινάει από τη Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 και μπορούν να αποσταλούν μέσω ηλ. ταχυδρομείου στη δ/νση: kepygeiaslimnou@gmail.com..
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2254029111, Υπεύθυνη διοργάνωσης: Ελένη Καραγιαννάκη, Κοινωνική Λειτουργός, Συντονίστρια ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice