OTA VOICE
Εργασιακά

Δωρεάν στέγαση σε φοιτητές για το 2022-2023

Δωρεάν στέγαση σε φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 προσφέρει ειδικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα αφορά φοιτήτριες ΑΕΙ και ΑΤΕΙ που προέρχονται από περιοχές εκτός Αττικής και υλοποιείται στο ομώνυμο κτίριο της ΧΕΝ Ελλάδος στην Ηλιούπολη, ένα κτίριο διεθνών προδιαγραφών.

Στόχος του είναι η προώθηση και προστασία του δικαιώματος πρόσβασής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δίχως περιορισμούς που αντιμετωπίζουν εξαιτίας κοινωνικών και οικονομικών παραγόντων.

Τι παρέχει το πρόγραμμα

Στις εξυπηρετούμενες
• Δωρεάν και ασφαλή διαμονή σε μονόκλινα studios. Κάθε studio διαθέτει τη βασική επίπλωση και αυτόνομο μπάνιο. Οι φιλοξενούμενες έχουν στη διάθεσή τους χώρους για μελέτη και τον ελεύθερο χρόνο τους, ενώ έχουν δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτιά τους. Μπορούν να κάνουν χρήση της πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας του κτιρίου για την παρασκευή ζεστού φαγητού και των πλυντηρίων Το κτίριο φυλάσσεται 24 ώρες επί 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η ΧΕΝ Ελλάδος, είναι γυναικεία, εθελοντική οργάνωση, ΝΠΙΔ – Ίδρυμα κοινωφελές μη κερδοσκοπικό, απευθύνεται μέσα από ποιοτικά προγράμματα και υπηρεσίες σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως θρησκείας, εθνικότητας, κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης, προασπίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών επί σειρά δεκαετιών.

Πρωτοστατεί με δράσεις συνηγορίας στον αγώνα για την Ισότητα των Φύλων και ασκεί πίεση για θεσμικές αλλαγές προς την ουσιαστική επίτευξή της.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Σχετικά Άρθρα

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για πρόσληψη μόνιμου ειδικού επιστημονικού προσωπικού

otavoice

Προσλήψεις στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου Κω

otavoice

ΔΥΠΑ: Aνοιχτό το πρόγραμμα ανέργων 45 ετών και άνω, σε περιοχές υψηλής ανεργίας

otavoice

Που τοποθετούνται 1.144 εργαζόμενοι τεχνολογικής εκπαίδευσης

otavoice

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.137 προσλήψεις σε Νοσοκομεία και ΕΚΑΒ

otavoice

ΑΣΕΠ: Με γνώση Η/Υ προκηρύξεις για 2.500 μόνιμες θέσεις ΔΕ και 817 στα νοσοκομεία

otavoice