OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον λιμενικό που επιτέθηκε στη δήμαρχο Τήλου

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης του λιμενικού στην δήμαρχο Τήλου.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση στο OTAVOICE.GR από το γραφείο τύπου του Λιμενικού Σώματος, έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση ΕΔΕ κατά του λιμενικού Α. Αχτύπη και θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά-Αλειφέρη έγινε θύμα μιας απρόκλητης και βίαιης λεκτικής επίθεσης με ακατανόμαστες εκφράσεις από τον συγκεκριμένο λιμενικό που υπηρετεί στο ακριτικό νησί, που μάλιστα έφτασε να κραυγάζει “να σας πάρουν οι Τούρκοι να ησυχάσουμε”.  Η δήμαρχος Τήλου υπέβαλε καταγγελία στο λιμενικό σταθμό, βάση της οποίας κινήθηκαν και οι διαδικασίες,  ενώ ανέφερε πως η παρουσία του λιμενικού δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του νησιού.

Για το γεγονός της επίθεσης κατά της εκλεγμένης εκπροσώπου του νησιού έχει ενημερωθεί η ΚΕΔΕ και αναμένεται παρέμβαση της.

Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της Ένωσης λιμενικών Δωδεκανήσου όπου αβίαστα έσπευσε να υποστηρίξει τον λιμενικό, παραβλέποντας τα γεγονότα που δεν επιδέχονται καμιάς αμφισβήτησης και εκθέτουν το Λιμενικό Σώμα.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ωραιοκάστρου: Η “χρυσή εποχή” του Ελληνικού Κινηματογράφου από την «Εστία Φιλαδελφέων»

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω δημιουργεί Μητρώο Εθελοντών

otavoice

Δ.Β.Β.Β: Αποκαλυπτήρια προτομών των πυροσβεστών Α. Μπόσινα και Π. Σκούρτη

otavoice

Τιμήθηκαν οι ήρωες στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Ωρωπού

otavoice

Δ.Κορινθίων: Αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα

otavoice

Δ.Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς

otavoice