OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες

Το OTAVOICE ταξιδεύει στην Κύπρο και σας μεταφέρει τον παλμό της Αυτοδιοίκησης

Το OTAVOICE από την πρώτη μέρα που βγήκε στον έδειξε πως δεν είναι ένα συνηθισμένο διαδικτυακό Μέσο, αλλά αποτελεί ένα κύτταρο προβληματισμού, διαλόγου και δημιουργίας. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, είναι η καθημερινότητα μας, η ζωή μας. Στόχος μας να αναδείξουμε πρόσωπα, να εντοπίσουμε προβλήματα και παθογένειες, να αναζητήσουμε και να προβάλουμε νέες αποτελεσματικές πολιτικές για σημαντικά ζητήματα.

Επιδίωξη μας η άμεση και έγκυρη ενημέρωση του πολίτη αλλά και η παροχή δυνατότητας να έρθει σε απευθείας επαφή με τους αρμόδιους σε Περιφέρειες και Δήμους για να μεταφέρει παράπονα, σκέψεις και προτάσεις. Θέλουμε να ενισχύσουμε τους διαύλους επικοινωνίας αυτοδιοικητικών αρχών και πολιτών, να συμβάλουμε στο αίσθημα εμπιστοσύνης, στην σύνθεση απόψεων αλλά και να προβάλλουμε πρόσωπα που ξεχώρισαν για την κοινωνική τους προσφορά και αποτελούν υγιή πρότυπα για την κοινωνία.

Το OTAVOICE θα βρεθεί στην Κύπρο να καταγράψει το αυτοδιοικητικό περιβάλλον και να σας μεταφέρει με εγκυρότητα και ακρίβεια τα όσα συμβαίνουν στην Μεγαλόνησο.

Μείνετε συντονισμένοι στο OTAVOICE. Έρχεται…

Σχετικά Άρθρα

Στελεχώνεται η Πολεοδομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

otavoice

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για επαγγελματική κατάρτιση

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice