OTA VOICE
Ντουντούκα

Για τη Γερμανία ρε γαμώτο!!!!

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Είναι πολύ σκληρό για να αποδεχτούμε την αλήθεια… εθελοτυφλούμε και κλείνουμε τα μάτια γιατί το μυαλό και η καρδιά μας δεν αντέχει να αποδεχτεί κάτι που ανατρέπει αυτό που πιστεύουμε με κίνητρο τον υπέρμετρο πατριωτισμό μας και την εσωτερική ανάγκη για μεγάλες διακρίσεις.

Δεν παίζουν όλοι για το εθνόσημο σαν να είναι η ζωή τους, η ύπαρξη τους. Κάποιοι παίζουν για τα συμβόλαια τους, την πάρτι τους και είναι φανερό ποιοι το έκαναν χθες βράδυ.

Ποιο αγωνιστικά αδιάφορους από Καλάθη και Ντόρσει δεν υπάρχουν. Κρύοι ανέκφραστοι αδιάφοροι με συνεχή λάθη , άστοχοι, με ανύπαρκτη άμυνα. Όπως ήταν και στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου, παγεροί. Αυτοί επί το πλείστον παρέσυραν την εθνική και μόνο ο Αντετοκούμπο που είναι παιχταράς και ο Λαρετζάκης ψυχάρα διασώθηκαν…

Δεν υπάρχει κακή βραδιά όταν σε 8 λεπτά βάζεις 1 πόντο… εκεί συμβαίνει κάτι άλλο και όσοι έχουν πατήσει παρκέ ταρτάν ή χορτάρι και δεν έχουν παρωπίδες καταλαβαίνουν. Δεν είναι ατομικό παιχνίδι για να πεις ήμουν σε κακή βραδιά και απέτυχα. Είναι ομαδικό και δεν μπορεί ξαφνικά να κλείδωσαν 10 παίκτες.

Τώρα έχουν πέσει όλοι να μας πείσουν περί κακής βραδιάς και πως οι γερμανοί ήταν σούπερ ομάδα … μην τους χαλάσει το παραμύθι. Δεν με ενοχλεί η ήττα όλα στο πρόγραμμα είναι… με εξοργίζει ο τρόπος!

Πως ο Ντόρσει πυροβόλαγε στα πρώτα παιχνίδια και μετά ήταν φάντασμα; Πως παίκτες με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις όπως Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Αγραβάνης, Σλούκας δεν πρόσφεραν στο πιο κρίσιμο παιχνίδι; Αντιθέτως ο μη σταρ Γιαννούλης Λαρετζάκης έπαιξε σαν να ήταν το πρώτο βιολί εκθέτοντας τους πάντες και τον προπονητή του που επέμενε στην συνταγή των αδιάφορων.

Κανείς δεν λέει πως η Γερμανία δεν είναι μια καλή ομάδα με ταλέντο και στόχους. Το θέμα μας είναι το πως έγινε η χθεσινοβραδινή αδιανόητη και ανεξήγητη κατάρρευση που ξεπερνά μια κακή στιγμή.
Εκτός και αν αποδεχτούμε πως έχουμε μια υπερεκτιμημένη ομάδα που εκμεταλλεύεται την μπασκετική αυθεντία του Αντετοκούμπο και φαντάζει μπασκετικός αδάμαντας, ενώ είναι άνθραξ.
Κανείς δεν θα παραδεχτεί πως στο ημίχρονο για κάποιο λόγο έβγαλαν από την πρίζα την ομάδα και έμεινε χωρίς ρεύμα.
Κανείς δεν θα παραδεχτεί ποτέ, πως οι διοργανωτές Γερμανοί πρέπει να σηκώσουν το τρόπαιο για να ανοίξει και εκεί η μπασκετική αγορά που τα τελευταία χρόνια κάνει αλματώδη βήματα.

Για τη Γερμανία ρε γαμώτο!!!!

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice