OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Παπαδοπούλου: «Οι υπόλοιποι αρκέστηκαν σε κόντρες και ύβρεις, εσύ Γ. Πατούλη τους έδειξες τον δρόμο της ευγένειας και της ηθικής»

Μεταξύ τυρού (προεκλογική εκστρατεία) και αχλαδίου (επαγγελματικές δραστηριότητες), η Βάνα (Βαρβάρα) Παπαδοπούλου, θα συμμετέχει στην ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management, με θέμα «Ο εξελιγμένος ρόλος του Ιατρικού Τμήματος σε ένα true data-driven κόσμο» που θα γίνει την Πέμπτη 18 Απριλίου.

Στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» (βόρειος τομέας) του Γιώργου Πατούλη, θα λάβει μέρος στην δεύτερη κατά σειρά ημερίδα της ΕΕΦΑM, οι οποίες συμβάλουν στην ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και τρόπων συνεργασίας μεταξύ όλων των τμημάτων μιας εταιρείας, ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχημένη εισαγωγή και πορεία των φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Η κα Παπαδοπούλου, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας, παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου πολιτικού γραφείου της Βουλευτού Επικρατείας της ΝΔ και υπεύθυνης του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, στο Χαλάνδρι. Η κα Κεραμέως «μετακόμισε» στο ψηφοδέλτιο του βόρειου τομέα (της πρώην Β’ Αθηνών) και στο πλευρό της βρέθηκαν πολλοί ακόμη συνεργάτες, φίλοι, πολιτικοί συνοδοιπόροι αλλά και πλήθος κόσμου.

Στο μεταξύ, η κα Παπαδοπούλου με ανάρτησή της στο fb, εξήρε το ήθος του Γιώργου Πατούλη, κατά τη διάρκεια του προ ημερών debate των υποψήφιων περιφερειαρχών που πραγματοποιήθηκε στον Ιανό.

«Σου αξίζουν συγχαρητήρια για το πολιτικό σου ήθος, το οποίο ξεδίπλωσες τη στιγμή που σου ζητήθηκε να αναφερθείς στις αρετές των συνυποψήφιων σου! Οι υπόλοιποι αρκέστηκαν σε κόντρες και “ύβρεις”, εσύ τους έδειξες τον δρόμο της ευγένειας και της ηθικής. Σου αξίζουν χίλια μπράβο!», έγραψε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb για τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος μαζί με χιλιάδες Έλληνες παρέλασαν στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν, στο πλαίσιο των εορτασμών της 25ης Μαρτίου που έγινε την περασμένη Κυριακή.

 

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice