OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ενίσχυση της αστυνόμευσης στην Παλλήνη ζήτησε σε συνάντηση στο ΠΡΟΠΟ η Ραχήλ Μακρή

Σημαντική παρέμβαση της υποψήφιας Δημάρχου Παλλήνης Ραχήλ Μακρή στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αφορμή το θέμα της  ελλιπούς αστυνόμευσης της περιοχής  που αποτελεί για τους  κατοίκους Ανθούσας Γέρακα Παλλήνης ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα της καθημερινότητας τους. Η Ραχήλ Μακρή έθεσε υπόψη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη το προγραμματικό της σχέδιο για την ασφάλεια της περιοχής και ζήτησε την άμεση ενίσχυση με προσωπικό και μέσα έτσι ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να περιοριστεί η εγκληματικότητα.

Σε ανακοίνωση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τονίζεται  πως θα στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η κ. Μακρή και ειδικά στο κομμάτι της ασφάλειας, επισημαίνοντας την ορθότητα των παρατηρήσεών της, ενώ θα εξεταστεί σοβαρά το θέμα της 24ωρης φύλαξης με περιπολικό στην περιοχή της Παλλήνης, προκειμένου να βελτιωθούν οι όροι και οι συνθήκες ασφάλειας των κατοίκων οι οποίοι, σύμφωνα με την Υφυπουργό, δικαίως αισθάνονται ότι χρήζει περαιτέρω βελτίωσης η Ασφάλεια με στόχο να υπάρξουν βήματα καλυτέρευσης της καθημερινότητάς τους.

‘Oπως ανέφερε στο otavoice η κ. Ραχήλ Μακρή η ασφάλεια είναι ψηλά στην προεκλογική της ατζέντα και δίνει σημαντική βαρύτητα μιας και θεωρεί ότι οι δημότες θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς μέσα στα σπίτια τους αλλά και να κυκλοφορούν χωρίς φόβο στις γειτονιές της Παλλήνης αυτοί και τα παιδιά τους. Δυστυχώς μας είπε η σημερινή δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει μια αποτελεσματική αστυνόμευση  αλλά και να ενισχύσει με δικές της δομές και πρωτοβουλίες την ασφάλεια της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice