OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ασπροπύργου: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ασπροπύργου σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» πραγματοποίησαν δράση με στόχο τη συγκέντρωση ποικίλης ύλης σχολικών ειδών για τους μαθητές της πόλης που το έχουν ανάγκη.

Την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Δημαρχείου της πόλης, με βασικό σύνθημα, «ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ… ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ», οι δημότες του Ασπροπύργου έδωσαν ηχηρό παρόν, συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά είδη.

Αποτέλεσμα της συντονισμένης αυτής προσπάθειας είναι η νέα μαθητική χρονιά να υποδεχτεί τους μαθητές με τον επαρκή υλικό εξοπλισμό, δίνοντας τους κατάλληλα κίνητρα για καλές επιδόσεις.

Ο Δήμαρχος Ασπρόπυργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, ευχαρίστησε τόσο το πρόγραμμα «Όλοι Μαζί Μπορούμε» όσο και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη, για τον όλο συντονισμό της δράσης, ενώ δήλωσε

«Προσπαθούμε μέσω πολλών καναλιών να εφοδιάσουμε τα παιδιά μας με τα απαραίτητα σχολικά είδη για τη χρονιά που έρχεται. Στόχος μας είναι να συνδράμουμε όλα τα παιδιά ώστε να τους δώσουμε την ώθηση που χρειάζονται για μια δημιουργική χρονιά.»

Με τη σειρά της, η Αντιδήμαρχος, κ. Σοφία Μαυρίδη δήλωσε:

«Προσπαθούμε να αναδείξουμε την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης, σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Εδώ, όλοιμαζί, στην πρώτη γραμμή, μαζί με τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας μοιράζουμε τα σχολικά είδη που έχουν συγκεντρωθεί από την στήριξη των δημοτών και των τοπικών επιχειρήσεων στη δράση. Βρισκόμαστε στην υπηρεσία του δημότη, σε κάθε ευκαιρία και με κάθε μέσο.»

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Βρισκόμαστε στο πλευρό Καθηγητών και Γονέων & Κηδεμόνων

otavoice

Δ. Νέας Ιωνίας: Διοργανώνει εκδήλωση ενόψει Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας

otavoice

Συνεργασία Δ. Μετεώρων-TERRA THESSALIA για την υποστήριξη χωριών

otavoice

Η ΠΔΕ κατά της εγκατάστασης υπεράκτιων αιολικών πάρκων στον Πατραϊκό Κόλπο

otavoice

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice