OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Πρόστιμο Παπαστεργίου στον Αντιδήμαρχο του γιατί κάπνισε!

Εδώ και μήνες στα Τρίκαλα έχουν κόψει το τσιγάρο στους δημόσιους χώρους και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Και αυτό το μέτρο ισχύει για όλους. Και όταν λέμε για όλους εννοούμε για όλους! Ακόμα κι αν είσαι Αντιδήμαρχος Τρικάλων. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Φόρης Ρόμπος καλείται να πληρώσει πρόστιμο 650€ επειδή «συνελήφθη» να καπνίζει σε κατάστημα, από τον Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων είναι ανένδοτος σχετικά με την απαγόρευση του καπνίσματος σε καταστήματα της πόλης, οπότε η κίνηση του αντιδημάρχου επέφερε «υποχρεωτικά» την επιβολή προστίμου.

Μάλιστα ο ίδιος ο Δήμαρχος μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 εξήγησε:

«Προφανώς και ο νόμος ισχύει για όλους και πολύ περισσότερο ισχύει για τους αντιδημάρχους. Μπορεί τον Φόρη να τον αγαπώ ιδιαίτερα και να τον θεωρώ ικανότατο, αλλά αυτό που έκανε ήταν μεγάλο ατόπημα. Είχα όντως πει ότι αν βρεθεί δικός μου αντιδήμαρχος να καπνίζει, θα τον παραιτήσω. Μιλούσαμε για μέσα στο Δημαρχείο όμως, όχι γενικώς. Αν και δεν είναι λιγότερο…βαρύ το ότι αναγκάστηκε να πληρώσει το πρόστιμο των 600 ευρώ του καταστηματάρχη, όπως και το δικό του των 50 ως καπνιστή. Έπρεπε να το είχε σκεφτεί νωρίτερα».

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice