OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Λεβαδέων: Εορτασμός της Ημέρας της Αστυνομίας και του προστάτη του Σώματος Αγ. Αρτεμίου

Σήμερα η Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας γιόρτασε την «Ημέρα Της Αστυνομίας», μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Η 20η Οκτωβρίου έχει θεσπιστεί ως «Ημέρα Της Αστυνομίας» από την Πολιτεία προς αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.
Στο πλαίσιο του εορτασμού παρουσία αστυνομικών και εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λιβαδειάς από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο. Στη συνέχεια, παρατέθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας δεξίωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Λιβαδειάς.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, ευχαρίστησε το Αστυνομικό Σώμα για την αδιάκοπη προσφορά του στην κοινωνία σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο και ευχήθηκε στα μέλη του χρόνια πολλά και να τους προστατεύει η χάρη του Αγίου Αρτεμίου κατά την τέλεση του καθήκοντός τους για την προάσπιση της ευνομίας και την εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ξεκινά το 1ο Θερινό Σχολείο Προφορικής και Δημόσιας Ιστορίας

otavoice

Ενημερωτική Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

otavoice

Π.Ν.Α: Στη Λέρο ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζαννετίδης

otavoice

Π.Δ.Ε: Το OLYMPIAN BREAKFAST στο μπουφέ ξενοδοχείων και εστιατορίων

otavoice

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης

otavoice

Π.Κ.Μ: Συμμετοχικό εργαστήριο ”Προωθώντας τη συνδεσιμότητα στην ύπαιθρο”

otavoice