OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Αρταίων: Σε εξέλιξη οι καθαρισμοί 800 φρεατίων ομβρίων υδάτων

«Οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες σε ετήσια βάση και κυρίως πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη απορροή των ομβρίων υδάτων κατά τη διάρκεια του χειμώνα», δήλωσε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ενόψει της χειμερινής περιόδου, αφενός προς αποφυγή τυχόν πλημμυρικών φαινομένων και αφετέρου προς αποφυγή της δημιουργίας εστιών μόλυνσης του περιβάλλοντος, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ύδρευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ), έχει ξεκινήσει και φέτος από νωρίς τις εργασίες του καθιερωμένου ετήσιου προληπτικού καθαρισμού σε  800 φρεάτια υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων.

Οι εργασίες ξεκίνησαν αμέσως μετά και την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ κ. Τσιρογιάννη και τον ανάδοχο του έργου Χρήστο Γείτονα.

«Στόχος είναι η διατήρηση των φρεατίων και των σχαρών υδροσυλλογής στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, που σε συνδυασμό με τον καθαρισμό των ρεμάτων αρμοδιότητας της Περιφέρειας, πιστεύουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα κατά την περίοδο των επικείμενων βροχοπτώσεων» τόνισε κατά την υπογραφή της σύμβασης ο κ.Τσιρογιάννης.

Σχετικά Άρθρα

O Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό του Δήμου Θέρμης, για την πυρκαγιά

otavoice

Ο δήμαρχος Καβάλας παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”

otavoice

ΠΔΕ: Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

otavoice

Δήμαρχος Νάξου: «Η βία και οι απειλές στο ΔΣ δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές»

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice

Δ.Αιγιαλείας: Ολοκληρώθηκαν τα 3 πρώτα προγράμματα κατάρτισης νέων αγροτών

otavoice