OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Μπέος στον απολογισμό των έργων από τη δημοτική αρχή: «Είμαι υπερήφανος για τον Βόλο»

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Αχίλλειον», ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μέσω διαφανειών από προτζέκτορα παρουσίασε τα έργα που έγιναν στο παρελθόν στον Βόλο, αυτά που έκανε η δημοτική αρχή σήμερα και αυτά που θα πραγματοποιήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά έκανε έναν απολογισμό, «ξεδιπλώνοντας» τα χαρτιά του για όσα έκανε δήμος Βόλου αυτά τα χρόνια.

Δήλωσε περήφανος για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έρχονται και έχουν διαφημίσει τόσα χρόνια τον Βόλο ενώ έκανε και αναφορά στον τουρισμό και πόσο κοντά είναι ο Δήμος Βόλου σε αυτόν.Έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αλλαγή του δικτύου της ΔΕΥΑΜΒ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε ότι αφορά το πόσιμο νερό.

«Η σημερινή συνεδρία έχει να κάνει με το ότι είναι το σήμερα και τι έρχεται αύριο. Έχουμε αποτυπώσει ορισμένα πράγματα που το 2014 τα έδειξε και η τηλεόραση. Φυσικά η δημοτική αρχή είναι δίπλα στο πρόβλημα με τα αδέσποτα. Ο τουρισμός είναι σημείο ανάπτυξης και αναφοράς στην οικονομία ενώ κρατάμε τις παραλίες καθαρές και συνεισφέρουμε στην κοινωνία», μερικά από τα όσα τόνισε ο κύριος Μπέος.

Ο δήμαρχος Βόλου παράλληλα τόνισε πως θα προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου στο επόμενο διάστημα, για να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με την ενεργειακή κρίση και την διαχείριση σε ότι αφορά την οικονομία. Θα αναλύσει το σχέδιο της δημοτικής αρχής το οποίο περιλαμβάνει εξοικονόμηση ενέργειας από τους πολίτες τις βραδινές ώρες.


Πηγή: www.thessaliatv.gr 

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice