OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κηφισιάς: Τον τρόπο χρήσης χώρων προβολής υποψηφίων θα καθορίσει το δημοτικό συμβούλιο

Ο καθορισμός του τρόπου χρήσης των χώρων που θα διατεθούν κατά την προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προβολή τους καθώς και άλλες λεπτομέρειες, για τις εκλογές που θα διεξαχθούν κατά την 26η Μαΐου 2019 θα είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κηφισιάς στην 11η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» Δήμου Κηφισιάς) την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00.

Η σύγκληση αυτής της συνεδρίασης προκαλείται ύστερα από την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία στην παρ. 2 αναφέρονται τα εξής:

«Σε περίπτωση που οι εκπρόσωποι των συνδυασμών συμφωνήσουν ομόφωνα, υπογράφεται πρακτικό που είναι υποχρεωτικό για το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο συγκαλείται αμέσως, με μοναδικό θέμα τη διάθεση των δημοτικών χώρων στα κόμματα ή στους συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων, στους συνδυασμούς των υποψηφίων των δημοτικών, κοινοτικών και περιφερειακών εκλογών και στους μεμονωμένους υποψήφιους των κοινοτικών εκλογών, για την προεκλογική προβολή τους.»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΑΠΑΚΗ

Σχετικά Άρθρα

Το “Tilos Youth Summit”, απάντησε στον κίνδυνο ερημοποίησης

otavoice

Συνεργασία του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες με την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ

otavoice

Χ. Δούκας: “50 χρόνια ο Κυπριακός Ελληνισμός δε συμβιβάστηκε, δεν παραιτήθηκε, δεν ξέχασε …”

otavoice

ΠΔΕ: Σύσκεψη εργασίας για την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Βελτιωτικές αλλαγές στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο

otavoice

Προκηρύχθηκαν τα έργα του επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Λευκάδας

otavoice