OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΠΒΑ: Ο Κ. Μουτζούρης στην ειδική εκδήλωση ενίσχυσης της Ιστορικής Μνήμης στο Πλωμάρι

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  Κωνσταντίνος Μουτζούρης μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του ΕΠΑΛ Πλωμαρίου  Ειρήνης Ξενέλλη,  παραβρέθηκεστην  προγραμματισμένη ειδική εκδήλωση ενίσχυσης της ιστορικής μνήμης που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο, παρουσία και του Προέδρου του Πλωμαρίου Γιάννη Ξανθούλη και του Προέδρου και Διαχειριστή του φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου Γαβριήλ Χαλδέζου.

Ο Περιφερειάρχης στο πλαίσιο της εκδήλωσης, με γονείς εκπαιδευτικούς και ο ίδιος εκπαιδευτικός Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης , απηύθυνε χαιρετισμό προς του μαθητές,  ενώ στην τελετή που ακολούθησε  επέδωσε την Ελληνική Σημαία στον Σπουδαστή του ΕΠΑΛ  με την υψηλότερη βαθμολογία  και τους Επαίνους  των Μαθητών.

«Οι ειδικές εκδηλώσεις στα σχολεία επί της εθνικής επετείου,για τις αξίες της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας, μετά τα χρόνια της πανδημικής κρίσης, έχουν ιδιαίτερη σημασία φέτος λόγω και των συγκυριών διατάραξης της ειρήνης,  Τελετές όπως η σημερινή και εκδηλώσεις κοσμούν τις αναμνήσεις της μαθητικής ζωής και διαπλάθουν τις ψυχές των  μαθητών. προετοιμάζοντας τους αυριανούς Έλληνες πολίτες.  Είναι συγκινητικές και για τους εκπαιδευτικούς στη πολύτιμη συλλογή του έργου της ζωής τους και της προσφοράς τους. Χρόνια πολλά και του χρόνου.»

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice