OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Άστρος: Συνέντευξη τύπου με θέμα «ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ – Ένα πρόγραμμα ζωής»

Σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 στο Γραφείο Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, στο Άστρος, πραγματοποιείται συνέντευξη με θέμα «ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ – Ένα πρόγραμμα ζωής»

Στη συνέντευξη θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, ο εμπνευστής του προγράμματος Παθολόγος, MD, PhD, Κώστας Βέμμος και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους Πηγή Περδικάκη.

Θα ενημερώσουν το κοινό για το αναφερόμενο πρόγραμμα, θα εξηγήσουν με απλά λόγια τη σπουδαιότητα αυτής της προσπάθειας και το όφελος για όλους τους συμπολίτες τους. Παράλληλα θα αναπτύξουν πρακτικά θέματα, π.χ. πως θα γίνεται η προσέλευση, τι εξετάσεις θα γίνονται, κλπ. Και τέλος θα απαντήσουν σε όλες τις διευκρινιστικές ερωτήσεις που θα τους τεθούν.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα αφορά στην ανίχνευση των παραγόντων κινδύνου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και τα άλλα καρδιαγγειακά νοσήματα, στον πληθυσμό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Εστιάζει τόσο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου, όσο και στη συγκέντρωση και επεξεργασία δεδομένων που θα δώσουν ώθηση στην επιστημονική έρευνα για τα συγκεκριμένα νοσήματα και θα ανοίξουν νέους δρόμους στις πολιτικές υγείας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αποκλειστικός χορηγός του προγράμματος είναι η Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Σχετικά Άρθρα

Τιμήθηκαν οι ήρωες στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Ωρωπού

otavoice

Δ.Κορινθίων: Αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα

otavoice

Δ.Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς

otavoice

Δ.Θεσ/νίκης: Ο Σπύρος Τζελέπης νέος εντεταλμένος σύμβουλος για τα αδέσποτα

otavoice

Μαγική βραδιά με τους Στ. Κορκολή-Γ. Θεοφάνους, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Ανοιχτά και δωρεάν, τα 2 κολυμβητήρια τον Αύγουστο

otavoice