OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΠΚΜ: Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο τμήμα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, από τον ανισόπεδο κόμβο με την ΠΑΘΕ έως την περιοχή του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

  • Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στην κεντρική νησίδα με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά, στην κατεύθυνση προς τα ανατολικά και κατά τις ώρες 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι.
  • Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και στην κατεύθυνση προς τα δυτικά, από τις 10 το πρωί έως τη δύση του ηλίου.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κατερίνης: Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή – βελτίωση της οδού Μ. Μηλιάς – Καρυών

otavoice

Π.Δ.Ε: Ο Χ. Μπονάνος στο τουρνουά μπάσκετ 3on3

otavoice

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Πύργου για ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Αυτοψία Αμπατζόγλου στο έργο Ανακατασκευής και Συντήρησης οδών

otavoice

Συλλυπητήριο μήνυμα Α. Κολιάδη για την απώλεια του πρώην δημάρχου Πάτμου, Γρ. Καμπόσου

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Σύμβαση για ανάπλαση της πλατείας Πενταλόφου

otavoice