OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου μετά την κατολίσθηση

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί από το πρωί οι αλπινιστές και οι μηχανικοί της Ολυμπίας οδού για να σταθεροποιηθούν τα πρανή στον βράχο της Κακιάς Σκάλας και να ξανανοίξει το ρεύμα προς Αθήνα της Ολυμπίας οδού. Περίπου στη μία το μεσημέρι που δόθηκε η δυνατότητα από την κυκλοφορία οι αλπινιστές καθάρισαν ορισμένα από τα πρανή που ήταν έτοιμα να πέσουν στον δρόμο.

Υπάρχει απευθείας σύνδεση μέσω drown με την Ελβετία και την σύμβουλο εταιρεία της Ολυμπίας οδού η οποία κατευθύνει τους αλπινιστές και τους μηχανικούς πως θα καθαρίσουν τον βράχο. Όπως δήλωναν από την Ολυμπία οδό στις 13:15 δεν υπήρχε σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε ακριβώς θα δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Απίστευτη η ταλαιπωρία για μεγάλο αριθμό οδηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, καθώς έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων μετά την κατολίσθηση βράχων στο ύψος της Κακιάς Σκάλας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Άριελ».
Η κατολίσθηση σημειώθηκε στο 48ο χλμ. και έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας. Στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα που καθαρίζουν τον δρόμο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.  Εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέτας (52,5 χλμ.) έως τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα έχει εφαρμοστεί εδώ και λίγη ώρα με εντολή της Τροχαίας λόγω πτώσης βράχων στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας.

Σχετικά Άρθρα

Ζελένσκι: «Εποικοδομητική» η συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ

otavoice

Συμπλοκή στο Λαύριο: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 13 προσαγωγές ανηλίκων

otavoice

Χ. Δούκας: «Έχει ενοχλήσει βαθιά που μιλάω για τα πραγματικά προβλήματα της χωρας»

otavoice

Η Άλις Βάιντελ πρώτη υποψήφια καγκελάριος της Ακροδεξιάς στη Γερμανία

otavoice

Γιούχαραν τον εγκληματία Νετανιάχου στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

otavoice

Σφοδρός βομβαρδισμός στα προάστια της Βηρυττού-Ζωντανός ο Χασάν Νασράλα

otavoice