OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Οργή στην Σαντορίνη – Γιατί κατηγορούν τον Δήμαρχο Νίκο Ζώρζο

«Είναι κοινό μυστικό ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν έχει γίνει καμία συντήρηση από τον Δήμο», δηλώνουν ανάμεσα σε άλλα εκπρόσωποι φορέων του νησιού, που χρεώνουν στον Δήμαρχο Νίκο Ζώρζο ατολμία, αδιαφορία και έλλειψη σχεδίου. Οι πρώτες συνέπειες από την εικόνα του λιμανιού, που «φοβίζει» τα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Τα διάσηµα σοκάκια στην Σαντορίνη και το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεµα στο Ηµεροβίγλι περιµένουν να απολαύσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που θα επισκεφθούν φέτος τη Σαντορίνη.

Τα ροµαντικά τοπία, οι µαγευτικές παραλίες και το διάσηµο ηφαίστειο δεν αρκούν, όµως, για να «καλύψουν» τα δεκάδες προβλήµατα που αντιµετωπίζει το νησί.

Τα σκουπίδια που έχουν «πνίξει» τα παραδοσιακά σοκάκια, το επικίνδυνο οδικό δίκτυο και το ακατάλληλο λιµάνι είναι µόνο κάποια από τα καθηµερινά προβλήµατα που ο δήµος αδυνατεί να επιλύσει, σύµφωνα µε τους οργισµένους κατοίκους του νησιού, πολλοί από τους οποίους καταλογίζουν στον απερχόµενο δήµαρχο Νίκο Ζώρζο ατολµία και ανεπάρκεια.

Οπως καταγγέλλουν στην Real News ο επικεφαλής συνδυασµών αλλά και πρώην συνεργάτες του δηµάρχου, οι αυτοσχέδιοι σκουπιδότοποι, τα σάπια απορριµµατοφόρα, οι πρωτοφανείς ελλείψεις στις υποδοµές και το κατεστραµµένο λιµάνι του Αθηνιού παραπέµπουν σε µια εικόνα ενός τουριστικού προορισµού υπό διάλυση.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, πίσω από τη φανταχτερή βιτρίνα κρύβεται «καµουφλαρισµένη» η πραγµατική Σαντορίνη, η οποία «υποφέρει», χωρίς ο δήµαρχος να µοιάζει ικανός να θεραπεύσει τις «πληγές» της µε…
επιδέξιους χειρισµούς.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

 

Σχετικά Άρθρα

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice

Ευρεία σύσκεψη με συμμετοχή δημάρχων, για τον προαστικό Δυτικής Αττικής

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες

otavoice

Ηλιούπολη: Ολοκλήρωση μελέτης του επικίνδυνου σημείου Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Σε ταχείς ρυθμούς, η ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών

otavoice