OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Χριστουγεννιάτικο φως σε όλο τον Ασπρόπυργο: ο Δήμος άναψε το Δέντρο της πόλης

Ο Δήμος Ασπροπύργου, έπειτα από την ολοκλήρωση του στολισμού της πόλης, «άναψε» την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου,  το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Δημαρχείου, προσμένοντας με χαρά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα έδωσε ο Δήμαρχος, κ. Νικόλαος  Μελετίου μαζί με την Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού, οι οποίοι ευχήθηκαν Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία σε όλες και όλους τους δημότες, με τη δέσμευση, ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να κάνει την καθημερινότητα των πολιτών καλύτερη και να στηρίξει τις ευαίσθητες ομάδες, ώστε το μήνυμα των Χριστουγέννων να μεταφερθεί σε όλα τα σπίτια.

Το πλήθος κόσμου, που έσπευσε να παρακολουθήσει τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ανέλαβαν να ψυχαγωγήσουν η  Ασπροπύργια καλλιτέχνης, Κλαυδία Παπαδοπούλου, και η Φιλαρμονική του Δήμου, με τα νέα μέλη της, ταξιδεύοντας τους θεατές με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από όλη την Ελλάδα στη μαγική χώρα του Χριστουγέννων, που δεν θα τη βρούμε πουθενά αλλού, πέρα από τον χάρτη της καρδιάς μας.

Στη γιορτινή αυτή εκδήλωση έδωσαν το παρόν, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Αθανάσιος Μπούρας, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Σοφία Μαυρίδη, Παντελής Σαββίδης, Μιχαήλ Ψωμιάδης, Αντώνιος Καραμπούλας, Ιωάννης Νέζης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θέμης Τσίγκος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Αντώνιος Κοναξής και οι πολιτευτές της ΝΔ κ.κ. Σταμάτης Πουλής και Ανδρέας Τσώκος. 

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice