OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Φολεγάνδρου: Ψηφιακή περιήγηση στο φυσικό περιβάλλον και την αγροτική κληρονομιά

Ο Δήμος Φολεγάνδρου με την τεχνική υποστήριξη του Δικτύου Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ) υπέβαλε αίτηση χρηματοδότησης για το έργο: «Ψηφιακή Περιήγηση στις Διαδρομές Περιβαλλοντικού και Αγροτικού Ενδιαφέροντος της Φολεγάνδρου».
Το έργο εντάχθηκε στο «Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER Κυκλάδων – Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 – 2020»με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και αυτές τις ημέρες έγινε η παραλαβή του από το Δήμο.
Πρόκειται για την ανάπτυξη μίας εφαρμογής για έξυπνες κινητές συσκευές για iOS &Android, η οποία απευθύνεται στους πεζοπόρους, παρέχοντας πληροφορία για τις διαδρομές, το φυσικό περιβάλλον και την αγροτική κληρονομιά της Φολεγάνδρου.
To έργο όπως εξηγεί η δήμαρχος Ευθαλία Παπαδοπούλου, θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του πεζοπορικού τουρισμού στο νησί και στη διείσδυση της καινοτομίας στον τουρισμό εμπειρίας και παρέχεται σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά).
Αξίζει να περιηγηθείτε αυτές τις διαδρομές έστω μόνο διαδικτυακά και να ταξιδέψετε στις ομορφιές του νησιού μας μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Για να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή αλλά και να περιηγηθείτε στις πεζοπορικές διαδρομές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://routes.folegandros.gr/home

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice