OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πολυτίμη Λεονάρδου: “Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα”

Την ευαίσθητη κοινωνικά θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμικής Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Αττικής ανέλαβε η περιφερειακή σύμβουλος Πολυτίμη Λεονάρδου με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη. 

Η κ. Λεονάρδου που είναι εκλεγμένος μέλος στο ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και υπηρετεί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, αναλαμβάνει μια θέση σε μια περίοδο που η κρίση έχει δημιουργήσει αυξημένες κοινωνικές ανισότητες και προβλήματα και καλείτε να δώσει “χείρα βοηθείας” σε πολίτες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν και ειδικά στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Σε δήλωση της κ κ. Λεονάρδου αναφέρει:

Από σήμερα έχω την τιμή να αναλαμβάνω τη θέση Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμικής Ανάπτυξης, που μου εμπιστεύτηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, δικαιώνοντας τους αγώνες και το έργο μου, αλλά πάνω από όλα αναδεικνύοντας τη σημασία που ο ίδιος προσδίδει σε θέματα που άπτονται των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και της πολιτισμικής ανάπτυξης της Αττικής μας.
Στην τελική ευθεία για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στη Νέα Αρχή για την Αττική, στον Γ. Πατούλη και εμένα προσωπικά, ξεκινώ με έντονο το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο πλευρό του ακούραστου Γ. Πατούλη, προσδοκώντας να τιμήσω τη θέση που μου ανέθεσε.
Στη διαχρονική συνεργασία και φιλία που μας συνδέει έμαθα πως ο σκοπός είναι πάντα ένας: στόχοι που μετουσιώνονται σε έργα!
Δεσμεύομαι, πως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα και να τιμήσω την εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη για την Αττική που αξίζουμε και ονειρευόμαστε, αλλά και όλων εσάς, που τόσα χρόνια με τιμάτε σε αυτό το ταξίδι…

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice