OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε χθες (9/1) ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα λιμάνια του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Ειδικότερα για το λιμάνι του Παραλίου Άστρους τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για να γίνει λιμένας προσέλκυσης επιπλέον τουριστικών σκαφών. Ενώ για τα λιμάνια Ξηροπηγάδου και Αγίου Ανδρέα συζήτησαν και ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τις μελέτες που υλοποιούνται αυτό το διάστημα.

Τέλος αντάλλαξαν ευχές για ένα δημιουργικό και παραγωγικό 2023 με αγαστή συνεργασία από όλους τους φορείς με κύριο στόχο το όφελος των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό για την εποικοδομητική μας συζήτηση. Του εξέθεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε κάθε λιμένα ξεχωριστά. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση των λιμένων του Δήμου μας. Ο κ. Πλακιωτάκης με τη σειρά του δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει στην επίλυση των θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice