OTA VOICE
Ντουντούκα

Παγκοσμιοποίηση και Διεθνισμός οδηγούν σε συγκρούσεις, διχάζουν τις κοινωνίες και πνίγουν Έθνη και Ιδέες

Σχολιάζει ο Θανάσης Μπέλτσος

Διαβάζω τσιτάτα προοδευτικά περί αύξησης του εθνικισμού και δημιουργίας κλίματος μεσοπολέμου. Εθνικισμός καταρχήν δεν σημαίνει κατ ανάγκη κάτι κακό μη αποδεκτό. Η πίστη στην ιδέα του Έθνους δεν είναι κάτι που διώκεται παγκοσμίως, αλλά είναι η κυριαρχούσα αντίληψη που έχει δομηθεί ο παγκόσμιος χάρτης. Αγαπώ την πατρίδα μου, την καταγωγή μου είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ελεύθερου και δημοκρατικού πολίτη και αποτελεί θεμελιώδη λίθο σύστασης των κοινωνιών.
Από την Αρχαία Ελλάδα είχαμε τις πόλεις κράτη και οι κοινωνίες πάντα είχαν ένα συνεκτικό κρίκο.Αυτός συνήθως ήταν η εθνότητα και είναι αδιανόητο κάποιοι να ποινικοποιούν ιδεολογικά την λέξη Έθνος.

Η έξαρση της ακροδεξιάς που κακώς και σκοπίμως ταυτίζεται με τον Εθνικισμό ή καλύτερα με την πίστη στην πατρίδα , οφείλεται αποκλειστικά στη πολιτική που έχει εφαρμόσει η παγκόσμια συμμορία του χρήματος και που έχει μετατρέψει την καθημερινότητα των πολιτών σε ένα μόνιμο εφιάλτη φτωχοποίησης και ανασφάλειας.

Η καθοδηγούμενη μετανάστευση από γνωστά κέντρα, εξαθλιωμένων και διωκόμενων λαών που στοιβάζονται στην Δύση, έχει διαταράξει τις ισορροπίες στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και έχει προκαλέσει δικαιολογημένα αντιδράσεις. Δεν έγιναν ξαφνικά οι Ευρωπαίοι πολίτες φασίστες απλά είναι μια οργισμένη αντίδραση της πλειοψηφίας των λαών που βλέπουν η ζωή τους να διακυβεύεται από ένα εφιάλτη που κάποια σκοτεινά κέντρα τους επέβαλαν.

Ποίοι είναι οι αρχιτέκτονες της δημιουργίας αυτού του κλίματος , μα φυσικά η νέα τάξη πραγμάτων που δεν θέλει την παγκόσμια ειρήνη και που επικυριαρχεί μέσα από την ανασφάλεια και τον σκοταδισμό.Δημιουργεί κοινωνικές τριβές μέσα από δήθεν ιδεολογικές συγκρούσεις με εργαλεία χορηγούμενες ομάδες βαφτισμένες ως φορείς προοδευτισμού και δημοκρατίας.Παγκοσμιοποίηση και διεθνιστές πάνε πακέτο. Ποιά πολιτική προστατεύει το δήθεν κίνημα για την αλληλεγγύη την ειρήνη τον προοδευτισμό μα την πολιτική που θέλει να επιβάλει ο αμερικανικός παράγοντας και τα οικονομικά συμφέροντα πέριξ αυτου.

Είναι τυχαίο που αυτοί χρηματοδοτούν την παράνομη μετανάστευση; Είναι τυχαίο που αυτοί κατασκεύασαν την διεθνή τρομοκρατία και το ισλαμικό κράτος των δολοφόνων; Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Δεν τους εξυπηρετούν τα κράτη με ταυτότητα πολιτισμό και συνοχή.Θέλουν αποικίες δούλων που θα εκτελούν τα σχέδια τους και που θα απομυζούν τον πλούτο τους. Το δήθεν κίνημα της αριστεράς κατά του φασισμού είναι μια καλοστημένη παγκόσμια φάμπρικα ελέγχου των κοινωνιών. Στην ουσία από πίσω βρίσκονται τα ίδια πρόσωπα.Για αυτό και προστατεύονται οι κουκουλοφόροι οι αλληλέγγυοι οι Ρουβίκωνες. Εκτελούν την μια πλευρά του σχεδίου, είναι ο ένας πόλος της όξυνσης ,της τριβής.Για αυτό χτυπάνε θεσμούς όπως το έθνος και η εκκλησία.Για αυτό χτυπάνε τον ελληνισμό.Για αυτό και αλλοιώνουν ηθικά τις κοινωνίες εγκαθιστώντας ένα κοινωνικό σύστημα ουδετερότητας σε ιδέες και αξίες.

Τι πρέπει να κάνουμε;Μα να μην παίζουμε το παιχνίδι τους που μας θέλει εγκλωβισμένους σε ένα από τους δύο πόλους. Αριστερά ή δεξιά. Οι ιδέες δεν αποτελούν κτήμα σε ιδεολογικά στρατόπεδα , είναι άνευ ιδιοκτησίας και είτε εφαρμόζονται, είτε καταπατούνται.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice