OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

“Η δεύτερη πράξη” της εθνικής τραγωδίας στο Γρανίτη Δράμας

Το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο Αντιπτέραρχο (Σμηναγό) Ευστάθιο Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4 που συνετρίβη στην Ανδραβίδα, θα πουν σε λίγη ώρα, οι συγγενείς του, οι φίλοι του αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα.

ΣΜΗΝΑΓΟΣ(Ι) ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ … ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ … ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!

Στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί στον Γρανίτη Δράμας θα παραβρεθούν σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αποτελούμενη από τον τομεάρχη Άμυνας, Θοδωρή Δρίτσα, τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Χρήστο Χριστοδούλου και τον τομεάρχη Δικαιοσύνης Θεόφιλο Ξανθόπουλο.

Η εξόδιος ακολουθία του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα τελέστηκε χθες, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη, παρουσία της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

Το κλίμα στο χωριό είναι βαρύ και οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες. Την ίδια ώρα, εκατοντάδες είναι τα στεφάνια που τοποθετήθηκαν στην είσοδο του Ιερού Ναού, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας, makthes.gr.

Οι υπάλληλοι του Δήμου καθαρίζουν, από νωρίς το πρωί τους δρόμους και τον χώρο περιμετρικά της εκκλησίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο χωριό, καθώς χθες το βράδυ χιόνισε και το έχει στρώσει.

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής τα σχολεία της περιοχής σήμερα είναι κλειστά, ενώ μετά τις 11:00 και οι υπηρεσίες του Δήμου θα πάψουν να λειτουργούν.

Οι γονείς του Τσιτλακίδη είναι συντετριμμένοι και αποφάσισαν κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να μοιράσουν μπομπονιέρες με κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δηλώσουν ότι ο Στάθης δεν πρόλαβε καν να παντρευτεί και, ουσιαστικά, καλούν συγγενείς, φίλους σε έναν «διαφορετικό γάμο» του παιδιού τους.

Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice