OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ζωγράφου: Με 10 μηχανήματα & 30 τόνους αλάτι, για την αντιμετώπιση της «Barbara»

Εκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (4/2) μεταξύ του Δημάρχου Βασίλη Θώδα, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Δημήτρη Δήμα και των υπεύθυνων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζωγράφου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Ο Δήμος Ζωγράφου προετοιμάζεται έχοντας προμηθευτεί 25 τόνους αλάτι και από το πρωϊ της Κυριακής όλοι θα είναι στη θέση τους για τη διαφαινόμενη επιδείνωση του καιρού με την ονομασία Barbara.

Παράλληλα ο Δήμος έχοντας προμηθευτεί και μηχανήματα από ιδιώτες, διαθέτει συνολικά εννέα μηχανήματα-οχήματα (JCB, Bobcat, 4X4 με μαχαίρι και αλατιέρα) για τον εκχιονισμό της πόλης, καθώς και τη μεγάλη αλατιέρα, τα οποία είναι έτοιμα για χρήση.

Ο Δήμος Ζωγράφου ζητά από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν, τις ενημερώσεις και τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας από το 112 αλλά και τις ανακοινώσεις του Δήμου. Επίσης να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις και να χρησιμοποιούν πάντα αλυσίδες στα οχήματα, όπως επιβάλλει η νομοθεσία.

Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ιατρικούς ή άλλους λόγους, μπορείτε να καλείτε στον Δήμο Ζωγράφου, στo τηλέφωνo 213-2024251

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice