OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σφοδρές χιονοπτώσεις στην Μαγνησία- Σε κλοιό χιονιά Βόλος και Πήλιο

Χιονίζει ακατάπαυστα στον Βόλο, το Πήλιο και τη Μαγνησία γενικότερα, με την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» να έχει δημιουργήσει πλέον προβλήματα στις συγκοινωνίες, την εκπαίδευση και την καθημερινότητα των χιλιάδων κατοίκων της περιοχής.

Χιονόπτωση από χθες βράδυ και στα ορεινά κυρίως του Αλμυρού, όπως και μέσα στην πόλη, ενώ ιδιαίτερα έντονη είναι απ΄ το πρωί, σε Σούρπη και Πτελεό. Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα, σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Β. Χατζηκυριάκου στο magnesianews.gr που τόνισε ότι έχουν σταλεί μηχανήματα σε όλες τις κατευθύνσεις. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία.

Έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο το χιόνι στα Χάνια, όπου η θερμοκρασία στις 7 το πρωί, ήταν στους -9 βαθμούς Κελσίου

Στη «μάχη» με τα χιόνια σήμερα από το πρωί ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας  Δημ.  Ραμματά, τους υπαλλήλους του Δήμου Νοτίου Πηλίου και πάντα με την συνδρομή της Π.Ε. Μαγνησίας για τον αποχιονισμό  του οδικού δικτύου της Συκής.

Επίσης η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου συνέδραμε  στο δύσκολο έργο των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της βλάβης στη γραμμή Μηλίνα έως Τρίκερι ώστε η περιοχή να μην βυθιστεί στο σκοτάδι.

Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, γνωστοποιήθηκε σήμερα το πρωί, για υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων ανάλογων αντιολισθητικών μέσων στα οχήματα όλων των τύπων που κινούνται στο τμήμα της Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος) από τη χ.θ. 8+680 (Διασταύρωση ΕΨΑ) μέχρι τη χ.θ. 74+377 (Διασταύρωση προς Ζαγορά – τέλος οδού).

Πηγή πληρ/φωτ: magnesianews.gr

Σχετικά Άρθρα

Εξάπλωση Mpox: Πώς μεταδίδεται και οι λόγοι που ανησυχούν τον ΠΟΥ

otavoice

H πρόβλεψη των ισραηλινών για την επικείμενη ημερομηνία επίθεσης της Χεζμπολάχ

otavoice

Ανησυχία ΠΟΥ για την κρίσιμη έλλειψη εμβολίων κατά της χολέρας

otavoice

Ο Λευκός Οίκος ανασκευάζει τη δήλωση Μπάιντεν για τη Βενεζουέλα – Όχι σε νέες εκλογές

otavoice

Κατακραυγή για την αιματηρή εισβολή εβραίων εποίκων στη Δυτική Όχθη – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

otavoice

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ

otavoice