OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Κτενά με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Ν. Λευκάδας, Κών/νο Τσίγκα

Τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, επισκέφθηκε σήμερα (17/2) το πρωί ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών δυνάμεων Νομού Λευκάδας, Πύραρχος, Κωνσταντίνος Τσίγκας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας, Επιπυραγό, Νίκο Χαλκιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε στη Λευκάδα το νέο Διοικητή, τον συνεχάρη για τα νέα του καθήκοντα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες και ο εξοπλισμός της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λευκάδας, όποτε και αν χρειαστεί, είναι στη διάθεση της Πυροσβεστικής, με την οποία έχει αναπτυχθεί μια άριστη συνεργασία.

Επίσης ο κ. Κτενάς ενημέρωσε τον κ. Τσίγκα για την επιλογή της Λευκάδας ως έδρας του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΚΕΠΠ) Ιονίων Νήσων, καθώς και για τη στήριξη που προσφέρει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μέσω του ΕΣΠΑ, προς το Πυροσβεστικό Σώμα. Μάλιστα, του ανέφερε πως τέτοιες ημέρες πριν έναν χρόνο παραδόθηκαν στην Π.Υ. Λευκάδας 2 νέα και πλήρως εξοπλισμένα πυροσβεστικά οχήματα, μέσω του ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων. Ακόμα τον ενημέρωσε για τα εκτενή αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιεί η Π.Ε. Λευκάδας για τη θωράκιση του νησιού.

Από τη μεριά του ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα καλά του λόγια, αλλά και για τη στήριξη της Περιφέρειας, και τον διαβεβαίωσε πως ο εξαιρετικός συντονισμός που υπάρχει θα συνεχίσει και θα ενδυναμωθεί περαιτέρω, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση δύσκολων και έκτακτων καταστάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice