OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Κιλκίς: Ζωηρό αποκριάτικο πάρτι στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου

Ξεφάντωσαν στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου οι Κιλκισιώτες το περασμένο Σάββατο (25/2)
συγχρονιζόμενοι με τους φανταχτερούς αποκριάτικους ρυθμούς

Το αποκριάτικο πάρτι ξεκίνησε από το πρωί σε ένα πολύχρωμο σκηνικό, με τα παιδιά να παρακολουθούν γοητευμένα τις ανάλαφρες κινήσεις των αποκριάτικων μασκότ, του Μίκυ, της Μίνι, της Ντόρας της εξερευνήτριας, των Minion, με τις οποίες έπαιξαν παιχνίδια με μπαλόνια και κορδέλες, τραγούδησαν, χόρεψαν και φωτογραφήθηκαν! Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία μιας τεράστιας πολικής αρκούδας που τριγυρνούσε πέρα δώθε και με πολύ φιλικές διαθέσεις έκανε μια μεγάλη αγκαλιά στους μικρούς της φίλους!

Το κέφι συνεχίστηκε, με εγγυητή τον  Bojan Krstic, τον βραβευμένο Σέρβο μουσικό και την μπάντα των πνευστών του, που ταξίδεψαν με τις μουσικές τους το πολυάριθμο κοινό στη βαλκανική παραδοσιακή κληρονομιά.

Η βραδιά κύλησε μουσικά σε αποκριάτικο ύφος, και γι’ αυτό φρόντισε, με ιδιαίτερα επιμέλεια, το τοπικό μουσικό σχήμα του Αιμιλιανού Μωσαϊδη ανεβάζοντας την αδρεναλίνη με λάτιν, ντίσκο και ποπ τραγούδια!

Στις αποκριάτικες εκδηλώσεις ήταν εμφανές και το πνεύμα του μυστηρίου που κλήθηκαν να λύσουν τα παιδιά! Λάτρεις της περιπέτειας οι μικροί Κιλκισιώτες, έχοντας σχηματίσει είκοσι επτά πολυμελείς ομάδες, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού. Οι πρώτες τρεις ομάδες που τα κατάφεραν καλύτερα κερδίζοντας πόντους από τις δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκαν – ‘’Τα Λαγωνικά’’ ‘’The gang’’ και ‘’Τα φιλαράκια’’ – βραβεύθηκαν με χρηματικά έπαθλα των 300, 200 και 100 ευρώ.

Στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς μαζί με τους πολίτες έδωσαν το παρών τους ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θεμιστοκλής Κοσμίδης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μπαλάσκας, ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Καζαντζίδης.

Την Καθαρά Δευτέρα ο Δήμαρχος Κιλκίς γιόρτασε με τους πολίτες τα παραδοσιακά Κούλουμα στους Μέσους Αποστόλους, στον Καμπάνη, στο Δροσάτο, στο Μυριόφυτο, στα Αμάραντα και στην Κάτω Ποταμιά, ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις των διοργανωτών Πολιτιστικών Συλλόγων.

Σχετικά Άρθρα

Πύργος- ΔΕΚΑ: Επιβεβαιωθήκαμε ότι η δημοτική αρχή “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων και 75 φορείς ενώνουν δυνάμεις για την Κλιματική Ουδετερότητα της Αθήνας

otavoice

Δ. Κυθήρων: Εκλέχθηκαν ο Πρεόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας

otavoice

Δ. Τυρνάβου: Άμεση παρέμβαση για διακοπή ρεύματος σε σπίτι ΑμεΑ

otavoice

Συνάντηση εργασίας για την ανάπτυξη του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Παρουσιάζει μέρος της μελέτης του Πολεοδομικού Σχεδίου

otavoice