OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Τα Βριλήσσια «μίλησαν»: Πισιμίσης Δήμαρχος!

Σε μια συγκέντρωση νίκης εξελίχθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση, όπου πάνω από 500 δημότες έδωσαν δυναμική παρουσία και μήνυμα.

Ο Γιάννης Πισιμίσης αναφέρθηκε συνολικά στο πρόγραμμα της «Νέας Πνοής» αναλύοντας τα βασικά σημεία και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια τα Βριλήσσια να αλλάξουν και να αφήσουν πίσω μια περίοδο μετριότητας μιζέριας και υποτονικότητας. Πλαισιωμένος από τα στελέχη του ξεκαθάρισε ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση της δημαρχίας και ο τερματισμός της εποχής του παλαιοκομματισμού και των διχαστικών διλημμάτων.

 

«Θέλουμε μια δημοτική αρχή για όλους τους δημότες και δημοτικούς λειτουργούς που δεν θα βλέπουν ως επαγγελματική αποκατάσταση τα κοινά αλλά ως μέσο προσφοράς στην κοινωνία. Δεν χαϊδεύουμε αυτιά μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας και έχουμε πρόγραμμα εφικτό κοστολογημένο και ξέρουμε πως θα υλοποιηθεί. Με αυτό ζητάμε να κριθούμε και όχι με υποτιθέμενα κομματικά χρίσματα» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

Ο παλμός  στην συγκέντρωση ήταν δυναμικός και πολλές φορές διεκόπη η ομιλία του από χειροκροτήματα και ενθουσιώδης εκδηλώσεις του κοινού. Στη συγκέντρωση παρευρέθησαν στελέχη από τον πολιτικό και αυτοδιοικητικό χώρο και στη συνέχεια ακολούθησε το παραδοσιακό κέρασμα.

«Μας κατηγορούν ότι είμαστε νέοι, ναι είμαι 37 χρονών, 9 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και 2 χρόνια Αντιδήμαρχος Παιδείας, δεν φταίω για το ότι είμαι νέος ίσως φταίμε που έχουμε υψηλές αξίες, ιδέες και όραμα για τα Βριλήσσια. Οι επαγγελματίες της πολιτικής με κατηγορούν ως ανεπάγγελτο και λένε συνειδητά ψέματα όταν ξέρουν ότι 15 χρόνια τώρα αγωνίζομαι σε κάθε μετερίζι της επιχείρησής μου για να την κρατήσω όρθια και βιώσιμη στα δύσκολα χρόνια της κρίσης και αγωνιούμε κάθε μέρα να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας όπως εκατομμύρια συνάνθρωποί μας.

Μας κατηγορούν ότι κρύβονται άλλοι από πίσω μας επειδή δεν φυγομαχήσαμε μη θέλοντας να δούμε τον λαϊκισμό να εδραιώνεται στην πόλη μας. Και βεβαίως είναι τιμή μας που τον αγώνα μας στηρίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Ιωαννίδης χωρίς κανένα απολύτως προαπαιτούμενο και αστερίσκο. Διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις αυτοί που κράτησαν τα Βριλήσσια σε πλήρες τέλμα πέντε χρόνια τώρα γιατί δεν έχουν κανένα άλλο επιχείρημα να μας αντιμετωπίσουν.

Τους απαντάμε ότι η δυναμική της ανανέωσης δεν θα ανακοπεί. Με σχέδιο, με εντιμότητα, με διαφάνεια πάντα και παντού αλλάζουμε τα Βριλήσσια.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εκατοντάδες συμπολίτες μου Βριλησσιώτες για την χθεσινή τους παρουσία στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους» ανέφερε σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice