OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

To OTAVOICE στην 5η Verde.tec στο MEC Παιανίας

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ OTAVOICE.GR

Στη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για το περιβάλλον στη χώρα μας στο MEC Παιανίας συμμετέχει για μια ακόμη φορά το OTAVOICE!

Οι Πράσινες Τεχνολογίες, η Κυκλική Οικονομία και οι Smart Cities θα βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο, με τους εκθέτες να παρουσιάζουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προστασία του περιβάλλοντος. Ο κόσμος των επιχειρήσεων, η τοπική αυτοδιοίκηση, οι δημόσιοι οργανισμοί και φυσικά η πανεπιστημιακή κοινότητα θα δώσουν το «παρών», ώστε να αναδείξουν ό,τι νεότερο υπάρχει, να ενημερώσουν αλλά και να ευαισθητοποιήσουν.

Το OTAVOICE, μέσα σε λίγο καιρό έγινε ένας από τους δημοφιλέστερους ιστοτόπους που παρέχουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ παράλληλα σας βάζει στο παλμό των γεγονότων από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Καθημερινά με πλούσιο ρεπορτάζ, ποικίλες και ενδιαφέρουσες ενότητες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, προσωπογραφίες και αρθρογραφία το OTAVOICE μπήκε στη συνείδηση του κοινού και συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία!

Από σήμερα (17/3)  η Αυτοδιοίκηση της χώρας αναμένεται να… παρελάσει από το MEC Παιανίας αλλά και από το περίπτερο του OTAVOICE.

Οι πιο δυναμικές και καινοτόμες εταιρείες του κλάδου στο MEC Παιανίας

Το απόλυτο σημείο συνάντησης για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις επιστρέφει στις 17 – 19 19 Μαρτίου 2023 στο MEC Παιανίας, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα!

  • Με ακόμη περισσότερους εκθέτες. Οι πιο δυναμικές και καινοτόμες εταιρείες του κλάδου είναι εδώ για να προβάλλουν την αιχμή της τεχνολογίας που πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Μπορείτε να δείτε τους εκθέτες εδώ.

  • Με ακόμη πιο αναβαθμισμένο πρόγραμμα συνεδριακών εκδηλώσεων. Η ανταλλαγή επιστημονικής πληροφόρησης και τεχνογνωσίας, η καινοτομία και η έρευνα θα αναδειχθούν μέσα από workshop και ημερίδες, με συμμάχους το επιχειρείν, τους Δήμους, τις Περιφέρειες, τους επιστημονικούς φορείς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του VERDE.TECForum εδώ.

  • Με τη γιορτή του περιβάλλοντος. Τα Greek Green Awards θα αναδείξουν για μια ακόμη φορά οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, με την επιλογή τους να γίνεται από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17 Μαρτίου στις 16:30 στη συνεδριακή αίθουσα του MEC. 

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

  • Μπορείτε να εγγραφείτε online πατώντας εδώ και να παραλάβετε τη σχετική barcode πρόσκλησή σας.
  • Μπορείτε να συμπληρώσετε και να εκτυπώσετε την πρόσκλησή σας εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αμαρουσίου: Από 18/9 το χειμερινό πρόγραμμα Δημοτικής Συγκοινωνίας

otavoice

Δ. Σικυωνίων: «Υποδέχεται» το Brevet Κιάτο 200 στις 22/9

otavoice

Δ. Ιλίου: Παρουσίαση Βιβλίου-Το Χθες και το Σήμερα του Πύργου Βασιλίσσης

otavoice

Π.ΠΕΛ.: Συνεδρίαση δια ζώσης ζητά η αντιπολίτευση για ΣΜΠΕ και τουρισμό

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πολιτιστικό καλοκαίρι 2024

otavoice

Η δημοτική αρχή Πατρέων σχολιάζει δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο

otavoice